Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél


2018-09-10 10:24:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél főképe
A nyári gyerek és felnőtt edzőtábor után szeptembertől új lendülettel folytatódtak a Hét Csillag Egyesület csoportos foglalkozásai.
A kung-fu, systema és női önvédelmi edzések mellett idén megfelelő létszám esetén heti egy alkalommal gyerekeknek képességfejlesztő foglalkozásokat is tartanak az egyesület Jókai utcai edzőtermében. Pintér Pétertől, az iskola vezetőjétől megtudtuk, a nyári foglalkozások jól sikerültek, és ősszel sok feladat vár rájuk.
-A nyár mindig fontos részét képezi az évnek, mindkét táborunk jól sikerült. Napközis rendszerben, napi három foglalkozással zajlott a hét, mely során közeledtünk a tradicionális kung-fu felé. Úgy gondolom, a gyerekek sokat fejlődtek, még vízi edzést is beiktattunk, amit nagyon élveztek.

A már megszokott kerékvágásba szeptember első hetében tértek vissza az egyesületnél.

- Edzéseinken a seven star mantis kung fu stílust oktatjuk 6-11 éves gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A systema edzésre 16 év felett várjuk az érdeklődőket, erről tudni kell, hogy a systema egy igen hatékony harci rendszer, ami az emberi test működésére, biomechanikájára épül, a modern kor igényeihez alakítva. A foglakozások témái: szituációs gyakorlatok, pusztakéz és eszközök alkalmazása, koordináció, állóképesség és erőnlét fejlesztés, stresszkezelő gyakorlatok és sok minden más. Újdonság idén a képességfejlesztő foglalkozás a 3-5 évesek számára. Heti egy alkalommal a legapróbb gyerekeket játékos formában fejlesztjük, hangsúlyt az egyensúly, a koordináció és lazaság növelése kapja. Az edzéseken a szülők is részt vehetnek. Az induláshoz előzetes igényfelmérést végzünk, a csoport létszáma minimum öt, maximum tíz fő.

A foglalkozások helye a Jókai utca 34. szám alatti edzőterem, további információ a 06-70/244-4734-es telefonszámon vagy az egyesület facebook oldalán kérhető.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-14 15:29:15

Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 16:56:18

Kiütéses idegenbeli Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2018-09-23 18:33:20

Magyar Kupa: A hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-01-31 09:28:10

Parketten az utánpótlás


PÁPA időjárás