Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz


2018-09-10 13:42:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában lezajlott a Magyar Kupa hatodik fordulójának sorsolása.
A főtábla első fordulójának hivatalos játéknapjai szeptember 22. (szombat) és szeptember 23. (vasárnap). A párharcoknál mindig az alacsonyabb osztályú együttes a pályaválasztó. A sorsolásban a Pápai Perutz FC is érintett volt, Rozmán László csapata a Zala megyei bajnokságban vitézkedő Hévíz együtteséhez utazik, mely négy forduló után 100 százalékos teljesítménnyel vezeti a csoportot.
A kupameccset a hévízi pályán szeptember 23-án 15 órai kezdéssel rendezik. A pápaiak vezetőedzője a kupasorozattal kapcsolatban elmondta, elsősorban a feltörekvő fiatalok illetve azok kapnak majd lehetőséget, akik az eltelt hat fordulóban kevesebb játéklehetőséghez jutottak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-23 17:58:55

Kritikán aluli teljesítményt mutatott a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-02-09 16:19:26

Jó játékkal győzött a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-03-17 19:19:51

Megizzadt a tíz emberrel küzdő Perutz FC ellen az Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-03-16 11:53:37

Megyei rangadó következik


PÁPA időjárás