Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz


2018-09-10 13:42:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában lezajlott a Magyar Kupa hatodik fordulójának sorsolása.
A főtábla első fordulójának hivatalos játéknapjai szeptember 22. (szombat) és szeptember 23. (vasárnap). A párharcoknál mindig az alacsonyabb osztályú együttes a pályaválasztó. A sorsolásban a Pápai Perutz FC is érintett volt, Rozmán László csapata a Zala megyei bajnokságban vitézkedő Hévíz együtteséhez utazik, mely négy forduló után 100 százalékos teljesítménnyel vezeti a csoportot.
A kupameccset a hévízi pályán szeptember 23-án 15 órai kezdéssel rendezik. A pápaiak vezetőedzője a kupasorozattal kapcsolatban elmondta, elsősorban a feltörekvő fiatalok illetve azok kapnak majd lehetőséget, akik az eltelt hat fordulóban kevesebb játéklehetőséghez jutottak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-24 09:01:57

NB III: Megyei rangadó következik az éllovas ellen


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-08-19 20:05:24

Perutz FC: Újabb idegenbeli pont


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 13:42:04

Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz