Rajzpályázatot hirdetett a városi könyvtár


2018-09-12 18:06:30  | cikk: Babos Petra  | 


Rajzpályázatot hirdetett a városi könyvtár főképe
A Jókai Mór Városi Könyvtár az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozathoz kapcsolódva rajzpályázatot hirdetett általános iskolás korú alsós gyerekeknek. A téma ezúttal: Ők az én családom!
Polovitzerné Antal Mónika, az intézmény informatikus-könyvtárosa kérdésünkre elmondta, minden évben más és más téma áll az Országos Könyvtári Napok program fókuszában. Ebben az évben Magyarországon a családok évét ünnepeljük, így ez lesz a középpontban, s ezért gondolták, hogy a rajzpályázat témája is a család lesz.
Az ügyes kezű apróságok alkotásaikat színes ceruzával, festékkel, filccel, zsírkrétával, temperával, A/4-es méretben készíthetik el. A beérkezett pályaműveket rajztanárokból álló zsűri bírálja majd el. A rajzokat szeptember 26-ig kell eljuttatni a Jókai Mór Városi Könyvtárba, a Fapiac tér 14. szám alá.
A rajzok közül három alkotás jutalomban is részesül, de a többi rajzot is kiállítják a könyvtárban. Az eredményhirdetés október 2-án, kedden 14 órakor lesz a könyvárban.
Az Országos Könyvári Napok pápai programjairól a későbbiekben tájékoztatjuk olvasóinkat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-13 18:03:20

A doni áttörés hőseire emlékeztek


ajánlott cikk főképe

2018-11-20 10:09:37

Kézműves forgatag az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2018-10-04 14:15:42

Kultúrreggelit szervezett a JMSZK az iskolák számára


ajánlott cikk főképe

2019-01-01 16:48:26

Szilveszteri buli a Fő téren


PÁPA időjárás