Szombaton az erzsébetvárosiak mulathatnak


2018-09-13 12:30:22  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton az erzsébetvárosiak mulathatnak főképe
Az Erzsébetvárosi Nap a városrészi napok sorában az utolsó előtti. A jubileumi, vagyis tízedik program itt is, mint a többi városrészben, jótékonysági főzőversennyel indul a reggeli órákban. A szeptember 15-ei program kapcsán Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, nyolc csapat jelezte részvételi szándékát, s ragad majd fakanalat. A főzőverseny bevételét az Erzsébetvárosi Óvoda részére ajánlják fel a szervezők.
A főzéssel egyidőben délelőtt várják mindazokat, akik szívesen kipróbálják a felfújható mászófalat és a trambulint. A hagyományokhoz hűen a szórakoztató programok mellett a Golgotát is megtekinthetik az érdeklődők a Kálvária templom szomszédságában.

Ebéd után egymást követik a színpadi programok, melyek között idén is ott szerepel az Erzsébetvárosi Óvoda zenés-táncos műsora. 15 órától fellép Horváthné Szabó Andrea, 16 óra 30 perckor pedig a Bakony Judo Klub küzdősport bemutatóját láthatják az érdeklődők. A délutáni órákban színpadra lép a Zafír Orientális Társulat és a Zsoodance Tánc-Sport Egyesület is. Az egész napos rendezvényből természetesen a gyermekprogramok sem maradnak ki, az aszfaltrajzverseny, pedálcar, a kézműves játszóház mellett rendőrségi és tűzoltóautó bemutató várja majd a kicsiket. Idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő Erzsébetváros Kis Hercegnője szépségversenyt, a városrész ovisainak részvételével.

Az est sztárvendége Magyar Rózsa, aki 19 órától szórakoztatja majd a nap résztvevőit. Az Erzsébetvárosi Nap DJ. Béci sátor-bulijával zárul a késő esti órákban.
Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt a Béke téren.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-28 10:37:13

Szakma és szórakozás, hagyományok és újdonságok a Veszprém Megyei Vadásznapon


ajánlott cikk főképe

2019-04-29 22:22:40

"A kereszténység nagy családján belül én a katolikus egyházat képviselem"


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 11:15:30

Megnyílt a Korvin utca


ajánlott cikk főképe

2019-06-03 21:27:16

Diakónia és iskola Bobán


PÁPA időjárás