Szombaton az erzsébetvárosiak mulathatnak


2018-09-13 12:30:22  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton az erzsébetvárosiak mulathatnak főképe
Az Erzsébetvárosi Nap a városrészi napok sorában az utolsó előtti. A jubileumi, vagyis tízedik program itt is, mint a többi városrészben, jótékonysági főzőversennyel indul a reggeli órákban. A szeptember 15-ei program kapcsán Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, nyolc csapat jelezte részvételi szándékát, s ragad majd fakanalat. A főzőverseny bevételét az Erzsébetvárosi Óvoda részére ajánlják fel a szervezők.
A főzéssel egyidőben délelőtt várják mindazokat, akik szívesen kipróbálják a felfújható mászófalat és a trambulint. A hagyományokhoz hűen a szórakoztató programok mellett a Golgotát is megtekinthetik az érdeklődők a Kálvária templom szomszédságában.

Ebéd után egymást követik a színpadi programok, melyek között idén is ott szerepel az Erzsébetvárosi Óvoda zenés-táncos műsora. 15 órától fellép Horváthné Szabó Andrea, 16 óra 30 perckor pedig a Bakony Judo Klub küzdősport bemutatóját láthatják az érdeklődők. A délutáni órákban színpadra lép a Zafír Orientális Társulat és a Zsoodance Tánc-Sport Egyesület is. Az egész napos rendezvényből természetesen a gyermekprogramok sem maradnak ki, az aszfaltrajzverseny, pedálcar, a kézműves játszóház mellett rendőrségi és tűzoltóautó bemutató várja majd a kicsiket. Idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő Erzsébetváros Kis Hercegnője szépségversenyt, a városrész ovisainak részvételével.

Az est sztárvendége Magyar Rózsa, aki 19 órától szórakoztatja majd a nap résztvevőit. Az Erzsébetvárosi Nap DJ. Béci sátor-bulijával zárul a késő esti órákban.
Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt a Béke téren.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-10 10:39:21

A Bakonyerdőnél is járt a Mikulás


ajánlott cikk főképe

2019-01-01 17:21:35

Pápai születésű kislány lett Veszprém megye első babája 2019-ben


ajánlott cikk főképe

2018-10-27 09:25:44

Eltérített, lelőtt, elszabadult, eltűnt repülőgépek - Kositzky Attila előadása


ajánlott cikk főképe

2018-11-25 21:23:17

Adók és juttatások 2019-ben - fórum vállalkozóknak


PÁPA időjárás