A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott


2018-09-15 17:10:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott főképe
A forduló előtt két győzelemmel, kapott gól nélkül a dobogón álló Zalaegerszeg ellen folytatta az NB II-es női labdarúgó bajnokságot a PELC-Nyárád csapata. Pődör Ákos tanítványai a nyitókörben magabiztosan győzték le idegenben a Balatonfüredet, a cél pedig az volt, hogy hazai pályán is jól sikerüljön a bemutatkozás. Pontrúgásokból, szépen felépített támadásokból többször is veszélyeztette a ZTE kapuját a hazai gárda, ám nem sikerült a kapuba találni. Főleg a második félidőben teljesen felborult a pálya, a sárga mezes vendéglátók egykapuztak, ám a győzelmet érő találatot nem sikerült meglőni, így maradt a 0-0-s döntetlen.

PELC-Nyárád - Zalaegerszeg 0-0

Pődör Ákos: A játékkal maximálisan meg voltam elégedve, a lányok nagyon jól betartották azokat az utasításokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Többször is eldönthettük volna a három pont sorsát, sajnos ma nem sikerült betalálnunk, bízom benne, hogy a következő fordulóban javítunk a helyzetkihasználáson.

A bajnokság Sopronban folytatódik.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-22 12:13:51

24 csapat vesz részt a 24 órás focitornán


ajánlott cikk főképe

2018-12-11 15:38:49

Véget ért a serdülő bajnokság


ajánlott cikk főképe

2018-11-09 11:18:45

A Veszprém legyőzésével zárták a szezont


ajánlott cikk főképe

2019-02-01 14:30:18

Új elnök a Pápai Judo Akadémia élén


PÁPA időjárás