A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott


2018-09-15 17:10:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott főképe
A forduló előtt két győzelemmel, kapott gól nélkül a dobogón álló Zalaegerszeg ellen folytatta az NB II-es női labdarúgó bajnokságot a PELC-Nyárád csapata. Pődör Ákos tanítványai a nyitókörben magabiztosan győzték le idegenben a Balatonfüredet, a cél pedig az volt, hogy hazai pályán is jól sikerüljön a bemutatkozás. Pontrúgásokból, szépen felépített támadásokból többször is veszélyeztette a ZTE kapuját a hazai gárda, ám nem sikerült a kapuba találni. Főleg a második félidőben teljesen felborult a pálya, a sárga mezes vendéglátók egykapuztak, ám a győzelmet érő találatot nem sikerült meglőni, így maradt a 0-0-s döntetlen.

PELC-Nyárád - Zalaegerszeg 0-0

Pődör Ákos: A játékkal maximálisan meg voltam elégedve, a lányok nagyon jól betartották azokat az utasításokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Többször is eldönthettük volna a három pont sorsát, sajnos ma nem sikerült betalálnunk, bízom benne, hogy a következő fordulóban javítunk a helyzetkihasználáson.

A bajnokság Sopronban folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-04 13:44:02

Kispályás foci: Ismét a petőfis lányok jutottak tovább


ajánlott cikk főképe

2019-04-05 21:06:42

Hetesek után a Mező a bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 15:29:15

Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 13:36:51

Utánpótlás kosárlabda: Sikeres megyei szereplés


PÁPA időjárás