Szétbontották a lopott robogót


2018-09-17 11:10:05  | cikk:  | 


Szétbontották a lopott robogót főképe
Darabokban foglaltak le egy lopott robogót a pápai nyomozók. Három férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki.

A pápai sértett 2018. szeptember 1-jén értesítette a rendőrséget arról, hogy az elmúlt napokban valaki ellopta a lakásához közeli utcában leállított, lezárt állapotú segédmotoros kerékpárját. A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtés eredményeként 2018. szeptember 12-én délelőtt gyanúsítottként hallgattak ki egy 19 éves pápai nőt, valamint egy 17 és egy 16 éves pápai férfit, akik elismerték, hogy 2018. augusztus utolsó napjaiban az egyik éjjel ők lopták el a sértett robogóját.

A gépjárművet egy garázsba vitték, ahol alkatrészekre bontották azt. A nyomozók 2018. szeptember 12-én délután azt a 22 éves pápai férfit is gyanúsítottként hallgatták ki, akinél a házkutatás alkalmával a robogó több darabját lefoglalták.

A 19 éves nő, továbbá a 17 és 16 éves fiatal társai ellen lopás bűntett elkövetésének, míg a 22 éves férfi ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy italautomata mellett felejtett női táska ellopása miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be egy marcalgergelyi nővel szemben a pápai rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves marcalgergelyi nő 2018. június 8-án délután megjelent az egyik pápai áruházban, ahol az előterében...

2018-10-29 09:09:18

Női táskát lopott


Az EUROPOL figyelemfelhívó kampánya a könnyű pénzszerzési lehetőséggel kecsegtető állásajánlatok mögött megbúvó pénzmosás ellen irányul.

A nemzetközi akcióhoz a magyar rendőrség is csatlakozott. Az interneten terjedő csábító munkalehetőségek ugyanis sokakat megtéveszthetnek, pedig...

2019-01-21 13:03:54

Ne legyen bűnözői csoportok alkalmazottja!


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 14:46:11

Késeket és fagyasztott húst lopott


Egy 53 éves balatonkenesei férfi betörte egy családi ház ablaküvegét, a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai alapján 2019. január 1-jére virradó éjszaka a szolgálatukat ellátó járőrök arra lettek figyelmesek, hogy Pápa belvárosában egy személy...

2019-01-04 10:58:21

Betörte az ablaküveget, a rendőrök elfogták


PÁPA időjárás