Füredi Dániel az U16-os válogatottban


2018-09-18 00:00:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Füredi Dániel az U16-os válogatottban főképe
Újabb sikerről számolhatunk be a Pápai Atlétikai Club háza tájáról, hiszen a klub kalapácsvetője, Füredi Dániel 62.78 méteres teljesítményének köszönhetően bekerült a magyar utánpótlás válogatottba, így egy szombathelyi versenyző mellett ő képviseli hazánkat a szeptember 29-én, Győrben megrendezésre kerülő Öt Nemzet Viadalán. Varga Patrik, a Pápai Atlétikai Club edzője a remek eredmény kapcsán elmondta, Dániel egész évben dinamikusan javuló teljesítményt nyújtott. Az év elején dobott eredményére mostanra már tíz métert rápakolt, jelenleg 62.78 méter az egyéni csúcsa, aminél edzéseken tud már jóval nagyobbakat is.
- Reméljük a szezonból hátralevő három versenyen sikerül neki megjavítani ezt az eredményt. Ennek, illetve az utóbbi versenyeken nyújtott teljesítményének köszönhetően magára öltheti a címeres melegítőt a szombathelyi versenyző mellett. Az öröm sajnos nem felhőtlen, mert ezért a válogatott helyért két pápai versenyző csatázott, Molnár Dánielre így tartalékként számítanak. Ez azt jelenti, hogy ő csak akkor versenyezne, ha a másik két kalapácsvető közül mondjuk betegség vagy sérülés miatt valamelyikőjük nem tudná vállalni a megmérettetést. Bízom benne, hogy Dani le tudja küzdeni lámpalázát és Győrben megjavítja majd egyéni legjobbját - vázolta a terveket a PAC trénere.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-22 10:52:36

Újabb sikeres hétvégék a tollasozóknál


ajánlott cikk főképe

2019-01-30 19:10:17

Tollaslabda: Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 14:11:14

Vesztergom Bettina a válogatottság küszöbén


ajánlott cikk főképe

2019-03-31 15:39:48

Csak a szépítésre futotta a Perutz erejéből


PÁPA időjárás