Elkerülhető gólokat kapott az U12


2018-09-22 18:08:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elkerülhető gólokat kapott az U12 főképe
Egy félidőn keresztül egyenrangú ellenfele volt a veretlen Győri ETO-nak a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U12-es együttese, végül a vendégek 3-0-s sikert arattak.

PELC U12 - Győri ETO 0-3 (0-0)

A Lurkó elleni vereség és a Király SZE elleni győzelem után a 100 százalékos Győr ellen folytatták Horváth Imre tanítványai a menetelést. Főleg az első félidőben voltak lehetőségeik a hazaiaknak, ám ezek kimaradtak, 0-0-val fordultak a felek. A második játékrészben sokáig jól tartották magukat a mieink, a fáradtság okozta dekoncentráltság miatt azonban kétszer is gyakorlatilag kihagyhatatlan helyzetbe hozták a győrieket, akik éltek is a lehetőséggel, így eldőlt a meccs.

Horváth Imre: Maximálisan elégedett vagyok a fiúkkal, amiket edzéseken gyakorolunk, viszontláttam a pályán. Sajnálom, hogy 0-0-nál kétszer is olyan hibát vétettünk, amikből leindítottuk az ellenfelet és értékesítették is a ziccereket. Ezt leszámítva le a kalappal a gyerekek előtt.

A pontvadászat Gyirmóton folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 18:14:29

Jótékonysági örömfutás a gyermekorvosi rendelőért


ajánlott cikk főképe

2019-02-23 12:23:36

100 pont fölé jutott a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-03-11 15:35:35

Öt nyeretlen meccs után ismét nyert a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-05-25 16:39:17

Perutz FC: Az utolsó hazai meccs következik


PÁPA időjárás