Bontják a zsalut


2018-09-26 20:06:56  | cikk: HuHa  | 


Bontják a zsalut  főképe
Ma megkezdték a MIG-21-es vadászgépet tartó betonfelépítmény zsaluzatának bontását a Celli úti körforgalomban. A betonozás a múlt héten zajlott és bár a szerkezetnek 28 nap kötési idő kell, s csak ezután kaphat terhelést, a zsalu már elbontható.

Ma a zsaluszerkezet felső oldalát és az alsó felének egy részét bontották el, így napvilágra került a látszóbeton felépítmény alakja is. A bontási munkát a napokban folytatják a kivitelezők, amikor pedig már terhelehető lesz az építmény, folytatják az emlékmű építését is a tartószerkezet felszerelésével és a repülőgép elhelyezésével.

Képek:


Címkék: mig21
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!



Ez is érdekelhet PÁPA időjárás