Sorsoltak a Magyar Kupában


2018-09-28 10:45:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Hévíz SK  | 


Sorsoltak a Magyar Kupában főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség péntek délelőtt elkészítette a Magyar Kupa 7. fordulójának a párosítását, a Perutz FC Iváncsára utazik.

Az előző körrel ellentétben immár csak az élvonalbeli csapatok kiemeltek. A továbbjutás továbbra is egy mérkőzésen dől el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik. Minden esetben az alacsonyabb vonalbeli csapatok a pályaválasztók, ha azonos osztálybeliek kerülnek össze, akkor az előbb kihúzott együttes.

A Pápai Perutz FC az elmúlt héten kapcsolódott be a küzdelmekbe, Rozmán László csapata a Zala megyei éllovas Hévízen hosszabbításban jutott túl. A hetedik fordulóban a pápaiak az NB III közép csoportjában 9. helyen álló Iváncsához utaznak, a hivatalos időpont egyelőre nem ismert.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-06 16:49:53

Hangya Mikulás


ajánlott cikk főképe

2018-11-04 16:27:36

Ellentétes félidők, magabiztos Perutz győzelem


ajánlott cikk főképe

2018-10-04 21:09:40

A Petőfi mindent vitt a megyei haditorna versenyen


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések