Kilencedikesek bemutatkozó műsora a Petőfiben


2018-09-29 13:51:00  | cikk: Babos Petra  | fotó: Cserneczky Laura 10. B  | 


Kilencedikesek bemutatkozó műsora a Petőfiben főképe
A hagyományainkhoz híven idén is szeptemberben rendezték meg a Pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban a kilencedikes osztályosok bemutatkozó műsorát, ahol új diákok mutathatták be osztályukat, illetve azt is, hogy miben tehetségesek.
A nagy sikernek örvendő programról Csarmasz Ágnes tanár számolt be hírportálunknak.
-Sokszínű, változatos, zenében, táncban, hangszeres előadásban és prózamondásban gazdag műsort láthattunk a három osztályfőnök és osztályaik szervezésében. Elsőként a DÖK vezetője, Baky Boglárka invitálta meg a három osztályt és a nézőközönséget egy kis online kvízjátékra, ahol a résztvevők az osztályfőnökökkel és az iskola életével kapcsolatos kérdésekre válaszolhattak okostelefonjaik segítségével. E hangulatteremtő és feszültségoldó játék után a 9. A osztály bemutatkozó műsorát láthattuk. Hallhattuk a Star Wars filmzenéjét zongorán megszólalni Obermayer Ákostól, ezt követően Vitályos Zsóka Old School music válogatásra koreografált táncát láthattuk, majd Oroszi Kamilla varázsolt el minket csodás hangjával, aki két népdalt adott elő. Az A-sok műsorát Molnár Tamara és Friss Luca (10. C) modern tánca zárta.
Ezt követően a 9. C műsora következett. Elsőként Németh Elíz mutatta meg zenei tehetségét, aki Adele: Rolling in the deep című zenealapjára fuvolázott. Ezt követően Barta Bianka olvasta fel Nógrády Gábor egy humoros történetét. Műsoruk zárásaként az osztály tagjai sorra bemutatkoztak: nevükre rímet faragva csaltak mosolyt mindenki arcára. Végül a 9.Kny műsorát tekinthettük meg. Talabér Bianka mutatta be röviden, mit láthatunk és hallhatunk a következő percek során. A közönség Szakács Attila, Barta Boglárka és Dobány Dina rajzaiból; Talabér Bianka és Dobány Dina fotóiból készített igényes kiállítást nézhetett meg. Ezt követően modern zenére összeállított táncot mutatott be Kálmán Csenge, Mikó Euniké és Szalóky Szofi. A műsor zárásaként az osztály által készített videót tekinthettük meg, melyet Porga Dávid rendezett. Ezzel zárult a 9-esek bemutatkozó műsora.
A délután igazán hangulatosra és változatosra sikeredett, jó volt kicsit jobban és más oldalukról megismerni újoncainkat - tudtuk meg a tanárnőtől.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-07 17:18:12

Jövő héten nyitják meg a Korvin utcát


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 22:34:58

Ismét siker volt a Musica Pannonica Reformata


ajánlott cikk főképe

2019-03-20 20:31:45

140 millióból korszerűsítették a Mező kollégiumát


ajánlott cikk főképe

2019-03-06 20:35:17

Folytatódik a kastélykerítés építése


PÁPA időjárás