Salsa és karibi táncok a Fő téren


2018-09-29 23:18:00  | cikk: Babos Petra  | 


Salsa és karibi táncok a Fő téren főképe
Remek programon vehettek részt szombaton délutántól kora estig azok, akik kilátogattak a Fő térre, vagy éppen ott sétáltak. A Karibi Tánc Egyesületnek köszönhetően a pápaiak is ízelítőt kaptak a vérpezsdítő karibi táncokból. Az időjárás ugyan hűvös volt, a parkett ördögei azonban nem fáztak a pörgős latin amerikai táncok közben.
-Négy éve foglalkozunk karibi táncok oktatásával, s szervezünk bulikat tereken. Nagyon megszerettük ezt a várost, az itteni embereket, s ezért gondoltuk, hogy megörvendeztetjük a pápaiakat egy karibi táncházzal, ahol mindenki betekintést nyerhet a salsába. Pápán tavaly kezdtük a táncfoglalkozást, s nagy örömünkre sokan csatlakoztak hozzánk - mondta Horváth Attila, majd hozzátette, a közösségükhöz bárki csatlakozhat, bármikor, lényeg, hogy jól érezze magát, mozogjon, megismerje a karibi életérzést.
Aki kedvet kapott, vagy esetleg nem tudott részt venni a szombati programon, ne csüggedjen, péntekenként a Belvárosi Irodaházban 19 órától a táncoktatáson vehet részt.
Horváth Attila köszönetét fejezte ki Pápa Város Önkormányzatának, akik támogatták a rendezvényt.
A népszerűsítő rendezvényen sokan vettek részt, igazi, forró karibi hangulat volt az őszies szeptemberi szombaton a Fő téren.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-08 23:18:40

Jótevőnek lenni jó -Oláh Gergő jótékonysági koncertje


ajánlott cikk főképe

2019-03-04 20:55:57

Stefka István a Pápai Polgári Körben


ajánlott cikk főképe

2019-05-22 23:25:10

Tanulóévek - Az ismeretlen Kertész Imre


ajánlott cikk főképe

2019-04-24 13:42:59

Sikeres volt a német szépkiejtési verseny


PÁPA időjárás