Salsa és karibi táncok a Fő téren


2018-09-29 23:18:00  | cikk: Babos Petra  | 


Salsa és karibi táncok a Fő téren főképe
Remek programon vehettek részt szombaton délutántól kora estig azok, akik kilátogattak a Fő térre, vagy éppen ott sétáltak. A Karibi Tánc Egyesületnek köszönhetően a pápaiak is ízelítőt kaptak a vérpezsdítő karibi táncokból. Az időjárás ugyan hűvös volt, a parkett ördögei azonban nem fáztak a pörgős latin amerikai táncok közben.
-Négy éve foglalkozunk karibi táncok oktatásával, s szervezünk bulikat tereken. Nagyon megszerettük ezt a várost, az itteni embereket, s ezért gondoltuk, hogy megörvendeztetjük a pápaiakat egy karibi táncházzal, ahol mindenki betekintést nyerhet a salsába. Pápán tavaly kezdtük a táncfoglalkozást, s nagy örömünkre sokan csatlakoztak hozzánk - mondta Horváth Attila, majd hozzátette, a közösségükhöz bárki csatlakozhat, bármikor, lényeg, hogy jól érezze magát, mozogjon, megismerje a karibi életérzést.
Aki kedvet kapott, vagy esetleg nem tudott részt venni a szombati programon, ne csüggedjen, péntekenként a Belvárosi Irodaházban 19 órától a táncoktatáson vehet részt.
Horváth Attila köszönetét fejezte ki Pápa Város Önkormányzatának, akik támogatták a rendezvényt.
A népszerűsítő rendezvényen sokan vettek részt, igazi, forró karibi hangulat volt az őszies szeptemberi szombaton a Fő téren.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-19 09:00:54

Megyei próza-és mesemondó verseny a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 15:04:09

Helyére került a vadászrepülő


ajánlott cikk főképe

2018-12-18 10:21:50

Elkészült a Huszár lakótelep 1. számú épülete előtti járda


ajánlott cikk főképe

2019-02-28 11:50:28

Folytatódik a Korvin utca rekonstrukciója


PÁPA időjárás