A Szivárvány Óvoda Piros csoportja is énekelt a zene világnapján


2018-10-01 14:40:07  | cikk: Babos Petra  | 


A Szivárvány Óvoda Piros csoportja is énekelt a zene világnapján főképe
Hagyomány már, hogy a zene világnapján a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola diákjai és tanárai a belvárosban énekelnek, megörvendeztetve ezzel a járókelőket.
Évről-évre a Szivárvány Óvoda Piros csoportja is kilátogat a városba, s meghallgatja az erkelesek dalcsokrát, majd ők is dalra fakadnak. Idén a Piros csoportos kisgyermekek énekeltek a városban.
Pusztainé Becskereki Virág óvónő elmondta, nagyon szeretnek énekelni, ők óvónők, de a gyerekek is, akiknek minden tevékenységét áthatja a zene.
-Sok gyerekünknek kiváló a ritmusérzéke. Úgy gondoltuk, hogy mi is csatlakozunk az erkelesekhez, s amikor ők befejezik az éneket, akkor mi is dalolunk. Idén az Újra itt van, újra itt van és a Pál, Kata, Péter jó reggeltet adták elő nagy örömmel és lelkesedéssel az ovisok - tudtuk meg az óvónőtől.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-13 21:22:32

Szakmai nap az óvodapedagógusoknak


ajánlott cikk főképe

2018-10-18 13:39:32

Jól pörgött az Észkerék


ajánlott cikk főképe

2019-01-23 22:21:31

A Barátság Klubért Alapítvány munkáját támogatják az ökumenikus imahéten


ajánlott cikk főképe

2018-09-21 22:59:47

Karinthy Frigyesre emlékezett a Jókai Kör


PÁPA időjárás