Megérdemelt celldömölki siker a Lombard II felett


2010-05-22 21:10:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megérdemelt celldömölki siker a Lombard II felett főképe
Az NB III-as bajnokság 24. fordulójában a Lombard II alakulata ma 17 órától Celldömölköt fogadta a Perutz stadion műfüves pályáján. A hazaiak a Kovács - Domján, Fazekas, Megyesi, Kaszás - Horváth, Németh, Bakos – Nyári, Magyar, Palkó összeállításban várták a kezdő sípszót, míg a vendégek – több, korábbi pápai labdarúgóval a fedélzeten - a Tóth, Kazári, Borsos, Győrvári, Csákvári, Babics, Ambrus, Süle, Györkös, Kocsis, Németh kezdővel szerettek volna három ponttal öltözőbe vonulni. Jó iramú kemény játékkal és pápai fölénnyel kezdődött a mérkőzés. A 25. percben váratlanul vezetést szerzett az ellenfél, Kovács rosszul mozdult ki egy szögletrúgásnál és az ellenfél közelről a kapuba fejelt. Röviddel ezután Domján adta el a labdát a hazai kapu előtt, a kontrából a rutinos Németh használta ki a ziccert. A második félidőben próbált felzárkózni a Lombard II, de Németh egy távoli lövéssel meglepte a hazai kapust és ezzel el is döntötte a mérkőzést. Lelkesen védekezett, jól kontrázott a vendégcsapat és kihasználva a hazaiak kapitális hibáit megérdemelten győzött.

Nagy Mihály: Tavasszal eddig a csapat védőmunkája volt a legnagyobb erősségünk, ma viszont ebben mondtunk csődöt. Olyan durva hibákat követtünk el, amire nem lehet felkészülni és ezekből nem tudtunk felállni. Ellenfelünk ötször lőtt kapura és ebből kaptunk három gólt. Jobbak voltak, megérdemelten nyertek. Egy jó tavaszi szereplést rontottunk el ma.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség