Eltávolította az áruvédelmi eszközt


2018-10-04 18:51:49  | cikk:  | 


Egy pulóverről szakította le az áruvédelmi eszközt az egyik pápai áruházban egy lovászpatonai férfi. A rendőrök előállították a helyi kapitányságra.

A  nyomozás adatai szerint egy 19 éves lovászpatonai férfi 2018. október 2-án délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban. Az üzlet ruházati részlegén magához vett egy közel ötezer forint értékű pulóvert, majd azt a próbafülkébe vitte. A ruháról leszakította az áruvédelmi eszközt, majd a pulóvert felvéve fizetés nélkül akarta elhagyni a boltot. A lopást az üzlet tulajdonosa észrevette és értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök a férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A 19 éves fiatalember ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-18 13:48:43

Az együttműködést értékelték


ajánlott cikk főképe

2019-02-15 13:22:12

Kilenc baleset az elmúlt héten


Egy internetes csaló ügyében folytatott vizsgálatot fejezett be a Pápai Rendőrkapitányság.

A sértett 2018. december 15-én értesítette a rendőrséget arról, hogy pár nappal korábban az egyik internetes aukciós portálról rendelt egy láncfűrészt, amelyet postai utánvétellel közel 80 ezer...

2019-03-21 15:16:23

Üzemképtelen fűrészt hirdetett az interneten


ajánlott cikk főképe

2018-10-27 17:13:29

Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


PÁPA időjárás