Egy hónap után ismét hazai pályán játszik a Perutz


2018-10-04 21:17:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Egy hónap után ismét hazai pályán játszik a Perutz főképe
Szeptember 9-e után ismét hazai közönsége előtt lép pályára a Perutz FC, mely az újonc Sárvár ellen szerezné meg idénybeli harmadik sikerét.

A korábbi hetekhez képest nyugodtabban telt a hét a Perutz háza táján, a csapat ugyanis öt hét elteltével Nagykanizsán ismét nyerni tudott, a bajnokságban idén másodszor.

- Egy csapat problémáira a győzelem a legjobb gyógyír, ezt mostanra megtapasztaltuk mi is - mondta Rozmán László. - Sokkal jobb a hangulat az öltözőben, bízom benne, hogy ez a Sárvár elleni találkozó után is így lesz. Nehéz meccs volt a nagykanizsai, az első percekben két nagy helyzetük is volt, de összességében úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.

Négy hét és három idegenbeli mérkőzés után vasárnap ismét hazai környezetben szerepel a csapat, az ellenfél a szomszédvár Sárvár lesz, melyet a korábbi pápai gólkirály, Venczel Zoltán is erősít, igaz a támadó ezidáig kevés lehetőséget kapott, öt mérkőzésen egyszer volt kezdő, négyszer pedig csereként jutott szóhoz. Venczel mellett Skriba Máté személyében egy másik ex-Perutz játékos is visszatér a Várkert útra.

- Azt szokták mondani, hogy akkor még értékesebb egy idegenbeli siker, ha hazai pályán is sikerül begyűjteni a három pontot, erre készülünk mi is - folytatta a pápa tréner. - Tudjuk, hogy szervezett csapat a Sárvár, új edzővel, egy győzelemmel a hátuk mögött feljövőben vannak, ennek ellenére azt mondom, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei.

A vártnál gyengébb szereplés miatt szeptember végén edzőt váltott a Sárvár, Kovács László munkáját Bojan Lazic vette át, akivel a legutóbbi fordulóban meg is szerezte első sikerét a gárda (Sárvár - Puskás II. 1-0).

- Láttam a Sárvár Ménfőcsanak elleni találkozóját, ahol hétvégi riválisunk elég defenzív játékot játszott, öt védővel álltak fel, viszont jól kontráztak. Azóta viszont edzőváltás történt, így nehéz kiszámítani, hogy az új tréner mit kér tőlük, biztos vagyok benne, hogy készülnek újdonsággal. Fontos, hogy minél előbb feltörjük és megbontsuk a zárt védekezésüket és gólt szerezzünk, hiszen utána ki kell nyílniuk.

A mérkőzést október 7-én vasárnap 14 óra 30 perces kezdéssel rendezik a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter