A kánikula még várat magára, de a Várkertfürdő strandja már nyitva áll a vendégek előtt


2010-05-23 15:20:21  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


A kánikula még várat magára, de a Várkertfürdő strandja már nyitva áll a vendégek előtt főképe
Bár a Nap még sűrűn bújócskát játszik a felhőkkel, a szél pedig meg-megborzolja a fűszálakat, a Várkertfürdő strandja tegnap megnyitotta kapuit a szabadtéri fürdésre vágyók előtt. Innentől kezdve szeptemberig a komplexum valamennyi egysége várja a vendégeket.
A kevésbé fázós fürdőzők már tegnap birtokukba vették a strand élmény- és ülőmedencéjét, egy gyermekcsoport pedig vígan (és sűrűn) csobbant az óriáscsúszdákról a vízbe.  A Várkertfürdő értékesítési referensétől megtudtuk, egyelőre – az időjárás miatt – mérsékelt az érdeklődés a kinti medencék iránt, hiszen még így ebéd után is csak 22-24 fokot mérnek a hőmérők. Azokat azonban, akik mégis a strandot választották hétvégi kikapcsolódásuk helyszínéül ez egyáltalán nem zavarja.
A melegvizes medencék, az élményelemek, az óriáscsúszdák, a napozódomb és a szabadtéri sportpályák tehát már e hosszú hétvégén várják a látogatókat.  A Várkertfürdő egyébként jövő vasárnap gyermeknapi rendezvénnyel, június első szombatján pedig egész napos játékos sportprogrammal nyitja az idei strandszezont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-07 22:17:33

Választási gyűlést tartott az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés


ajánlott cikk főképe

2020-02-02 19:15:58

Mátyás és a bolondkirály


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 13:55:47

Programokban gazdag év áll az OMLIT és a Gyermekjóléti Alapítvány előtt


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:56:40

Országos díjat kapott a rózsás bélyegek szerelmese