Ma megtelt a Fő tér piacozókkal


2018-10-05 14:11:06  | cikk: HuHa  | 


Ma megtelt a Fő tér piacozókkal főképe
Ahogy arra számítani lehetett, a mai jó idő nemcsak az árusok kedvét hozta meg a piacozásra, hanem a vásárlók és érdeklődők tömegét is a Fő térre csábította, így mondhatjuk, hogy teltház volt a hetivásáron.
Egy kivételével minden kocsin árusítottak 

Bakó Istvántól, a piacot üzemeltető Városgondnokság igazgatójától megtudtuk, 54 kocsin kínálták termékeiket a zöldség-gyümölcs kereskedők és őstermelők, a ruha- és iparcikkárusokból pedig kettő kivételével valamennyi eljött a vásárra, vagyis 41 kereskedő kínálta termékeit a téren. A reggeli berakodás csaknem zavartalanul zajlott, néhány árus ugyan a meghatározott iránnyal szembe hajtott be a térre, azonban sikerült megoldani így is a járművek mozgatását, a következő napon pedig talán már ők is a kötelezően előírt útirányt tartják.
A ruhapiac is megtelt árusokkal, vásárlókkal, a 41 sátor megtöltötte a Fő teret

A piacozók egyébként nagyon rugalmasan, egymást segítve dolgoztak reggel a sátrak felállításán, áruk kirakodásán, így fél 7-re már rendezett állapotban fogadta a Fő tér a vásárlókat. Jöttek is szép számmal, sokan vásárlási szándékkal, sokan talán csak kíváncsiságból, de mindenképpen több járókelő volt, mint szokott lenni a piacon így hónap elején - tudtuk meg az üzemeltetőtől, az árusok pedig elégedetten nyilatkoztak a mai forgalomról.
A piaczárás is gond nélkül zajlott, hiszen éppúgy, mint reggel a vásározók figyeltek egymásra, segítették a járművek közlekedését, vigyáztak egymásra és a rendre.

Képek:


Címkék: piac
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-05 14:11:06

Ma megtelt a Fő tér piacozókkal


ajánlott cikk főképe

2018-09-22 18:12:20

Piaci körkép


ajánlott cikk főképe

2018-09-28 12:59:14

Keddtől teljes lesz a főtéri piac


ajánlott cikk főképe

2018-10-02 08:46:38

Borongós piacnap


PÁPA időjárás