Nagyon gyenge játékkal egy pontot szerzett a Perutz


2018-10-07 17:24:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Nagyon gyenge játékkal egy pontot szerzett a Perutz főképe
Gyenge színvonalú mérkőzésen az NB III-as labdarúgó bajnokság 9. fordulójában gól nélküli döntetlent hozott a Perutz FC és a Sárvár találkozója.

Peruzt FC - Sárvár 0-0

Perutz stadion, 500 néző, v.: Bana (Pere, Perák). Peruzt FC: Sánta - Nagy T. (Jurik 75.), Császár, Dóczi, Bohner - Somogyi, Baldauf (Füleki 64.), Ivancsics, Iványi, Szénási (Böröczky 38.) - Szabó Zs., edző: Rozmán László. Sárvár: Horváth B. - Horváth A., Graszl (Nyírő 76.), Pados, Maráczi - Hoós, Skriba (Takács 68.), Kun, Potyi Pető - Venczel (Varga 22.), edző: Bojan Lazic.

Kiváló futballidőben sokan voltak kíváncsiak a pápaiakra, hiszen egy hónap is eltelt a sárga-kékek legutóbbi hazai találkozója óta. A vendégek kezdőcsapatában két korábbi Perutz játékos, Skriba Máté és Venczel Zoltán is helyet kapott, Rozmán László egy helyen változtatott az elmúlt héthez képest, a sérült Vallejos helyett Baldaufot nevezte a kezdőbe. Egyik csapat sem tudta elkapni a fonalat a kezdő sípszó után, semmi nem történt az első negyed órában, sok volt a pontatlanság, mezőnyjáték folyt. A 15. percben Ivancsics lábában volt a vezető találat, a középpályás egy szélről érkező labdát centikkel belsőzött mellé. Ezután 25 percet kellett várni a következő említésre méltó eseményre, Pető jobb alsóba tartó lövését Sánta hárította. A 40. percben egy szabadrúgás után a csereként pályára lépő Böröczky fejelte Szabó Zsolthoz a labdát, aki a hálóba bólintott, az asszisztens jelzésére azonban Bana játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. A rendes játékidő utolsó percében Pető lövésére Sánta ért le bravúrral, ezután pedig következett a szünet. Biztosan sok mondanivalója volt Rozmán Lászlónak az öltözőben, hiszen a hazaiak a szezon eddigi legpocsékabb első 45 percét hozták le, Ivancsics belsőzését leszámítva semmi értékelhetőt nem láthattunk tőlük. A második felvonás sárvári lehetőséggel indult, Skriba próbálkozását Sánta ismét védeni tudta. A 71. percben egy jogos hazai tizenegyes maradt el, Bohner lábait akasztotta össze a tizenhatoson belül Horváth, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A 80. percben egy kapu előtti kavarodás után Iványi Juriknak készítette le a labdát, átlövése Nyírőn irányt változtatott és a felső kapufára pattant. Öt perccel később Hoós tesztelte Sántát, a pápai kapus ezúttal is védeni tudott, a folytatásban pedig már nem alakult ki egyik kapu előtt sem lehetőség. A Nagykanizsa elleni produkcióját nem tudta megismételni a Perutz FC, mely csalódást keltő játékkal rukkolt elő, szinte az egész csapat jóval tudása alatt teljesített.

Rozmán László: Az első 45 percben egyetlen épkézláb megmozdulásunk sem volt, teljesen érthetetlen, amit a csapat bemutatott. Nagy árat fizettük az eltékozolt első félidőért, a második felvonásra azt kértem, hogy végre kezdjünk el futni és lépjünk át a Sárvár térfelére. Tudtuk, hogy nehéz lesz fogást találni egy olyan ellenfélen, amely a védekezésre rendezkedik be, ennek ellenére sokkal többet vártam a csapattól. Mindenkinek önvizsgálatot kell tartania, mert úgy érzem, becsaptuk a közönséget. Szeretném megköszönni a szurkolók türelmét, igyekszünk a legközelebbi hazai mérkőzésünkön ezt meghálálni.

A pápai csapat október 14-én a Komárom vendége lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-02 09:57:39

Április 8-án 15 csapattal indul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-07-27 16:33:29

Súlyos sérülést szenvedett Kaposváron a Perutz kapusa (Frissítve)


ajánlott cikk főképe

2019-04-28 19:45:45

Igazságos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:13:16

Máris elköszönt a Perutz védője


PÁPA időjárás