Késeket és fagyasztott húst lopott


2018-10-08 14:46:11  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak a férfinak az ügyében folytatott vizsgálatot, aki ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 55 éves ugodi lakos 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka betört egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe, ahonnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a házkutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták nála az eltulajdonított késeket, melyeket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-15 09:44:45

Táskát lopott


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 14:29:36

A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


Egy pulóverről szakította le az áruvédelmi eszközt az egyik pápai áruházban egy lovászpatonai férfi. A rendőrök előállították a helyi kapitányságra.

A  nyomozás adatai szerint egy 19 éves lovászpatonai férfi 2018. október 2-án délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban. Az üzlet...

2018-10-04 18:51:49

Eltávolította az áruvédelmi eszközt


A határvadász toborzás keretében 2018. október 25-én 8 óra 30 perctől 9 óra 30 percig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség munkatára a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről,...

2018-10-24 14:18:04

Toborzás a Szabó Ervin utcai körzeti megbízotti irodában