Késeket és fagyasztott húst lopott


2018-10-08 14:46:11  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak a férfinak az ügyében folytatott vizsgálatot, aki ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 55 éves ugodi lakos 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka betört egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe, ahonnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a házkutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták nála az eltulajdonított késeket, melyeket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-12 07:57:51

Mezőlakon garázdálkodott


Az utóbbi napokban többen is megkeresték a Pápai Rendőrkapitányságot azzal, hogy e-mail címükre gyanús levél érkezett. A sértettek tájékoztatása szerint az egyik hivatal nevében kaptak egy e-mailt arról, hogy pénzvisszatérítésre tarthatnak igényt, ám ehhez be kell jelentkezniük egy portálra. A...

2018-08-24 09:59:28

Óvakodjon az internetes adathalászoktól!


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 15-én 14 óra 30 perctől toborzással, közlekedési játékokkal és rendőrautóval várja az érdeklődőket a pápai Erzsébetvárosi Napon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú kirakókkal,...

2018-09-14 11:25:03

Rendőrségi meghívó az Erzsébetvárosi Napra


ajánlott cikk főképe

2018-06-01 14:29:12

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás