Gólarányt javított az U14


2018-10-09 10:19:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gólarányt javított az U14 főképe
Az U14-es utánpótlás labdarúgó bajnokság legutóbbi játéknapján a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese mindkét játékrészben öt gólt lőve 10-0-ra győzte le Hévíz együttesét.

Hat fordulót követően három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a hetedik helyről várta a kezdő sípszót az U14, mely érvényesítve a papírformát, hamar eldöntötte a három pont sorsát a mezőny hátsó részében szereplő Zala megyeiek ellen. A hazaiak részéről a leggólerősebben Varga Milán játszott, aki egymaga öt találatot jegyzett.

PELC U14 - Hévíz U14 10-0 (5-0) Gsz.: Varga 5, Schermann, Ruzsás, Papp, Farkas B. 2.

Orovecz András: Annak ellenére, hogy voltak hibák, szép támadásokat vezettünk, szép gólokat lőttünk. Szünetben és a mérkőzést követően is felhívtam a figyelmet azokra a dolgokra, amiket legközelebb nem szabad elkövetnünk. Ettől függetlenül magabiztos sikert arattunk, mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, gratulálok a srácoknak.

Az U15 szintén győztesen hagyta el a játékteret, 3-0-ra nyertek, a pápaiak részéről Musicz Dávid, Bokodi Bence és Sárközi Balázs volt eredményes.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz