Az Erkel Színházban szerepeltek az erkelesek


2018-10-10 07:43:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Erkel-iskola  | 


Az Erkel Színházban szerepeltek az erkelesek főképe
A Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet pályázatot hirdetett magyarországi és határon túli nevelési-oktatási intézmények számára Boldog Iskola, Boldog Óvoda és Örökös Boldog Iskola cím elnyerésére, Boldog Iskola cím meghosszabbítására. A sikeres pályázók a közelmúltban egy szakmai nap keretein belül vehették át okleveleiket az Erkel Színházban. A pályázók között ott volt a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola is, akik ismét elnyerték a 2018/2019-es tanévre az Örökös Boldog Iskola címet és logót.
Heizer Zoltánné igazgató hírportálunknak elmondta, nagy öröm számukra, hogy idén a szakmai napra a pápai iskolát kérték fel, hogy a nap nyitányaként szerepeljenek. Ez nagy megtiszteltetés volt számukra, szívesen vették a felkérést, hogy ötven diákkal fellépjenek.
Az ünnepi gálaműsoron az 5.a és 5.z osztály képviselte a pápai intézményt, műsorukat Kindertné Surányi Lívia állította össze.
-A helyszínen 1500 tanár láthatta élőben, ahogy az erkeles csengettyűs csapat, akik a „Jobb Veled a Világ” alapítvány által rendezett tehetségkutató győztesei is egyben, előadja produkcióját. A gyerekek bemutatták új hangszerüket is, a handchimest, melyet a korábbi verseny jutalmaként kaptak. A különleges hangszert másképpen kell megszólaltatni, mint a csengettyűt, csuklóból kell ütni. A gyerekek ügyesen használják már, s a hangszert a karácsonyi hangversenyen is felhasználjuk majd. Felejthetetlen élmény volt mindannyiunknak a fellépés, jó érzés, hogy vastapsot kaptunk - zárta gondolatait a tanárnő.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-01 21:39:31

Jó a Rossz versek


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 19:45:07

Vért adtak a tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2019-04-29 19:53:57

A Család- és Gyermekjóléti Központ éves szakmai tanácskozása


ajánlott cikk főképe

2019-04-09 07:49:54

Költészet napi műsor az Irodalmi Önképző Kör szervezésében


PÁPA időjárás