Első nemzetközi versenyén érmet szerzett a pápai kalapácsvető


2018-10-10 10:03:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Első nemzetközi versenyén érmet szerzett a pápai kalapácsvető főképe
A győri Olimpiai Sportcsarnokban megrendezett válogatott viadalon az U16-os nemzeti csapat tagjaként a Pápai Atlétikai Club kalapácsvetője, Füredi Dániel harmadik helyen végzett.
Szeptember utolsó hétvégéjén Győrben öt ország, Magyarország, Horvátország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia U16-os versenyzői gyűltek össze, városunkat és a megyét a Munkácsy Mihály Általános Iskola 14 esztendős tanulója, Füredi Dániel képviselte. A sportoló első nemzetközi versenyén kiválóan teljesített, 62.22 méteres eredményével a tízfős mezőnyben a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
- Egész éves teljesítményem alapján válogattak be a nemzeti csapatba, bár kicsit izgultam, összességében elégedett vagyok, egy szlovén és egy szombathelyi fiú előzött meg - mesélte a fiatal pápai kalapácsvető. - A bronzéremnek nagyon örülök, méterben lehetett volna jobb is, azon leszek, hogy jövőre a dobogó legmagasabb fokára állhassak. Köszönöm mindenkinek, aki biztatott és gratulált a bronzéremhez - mondta Füredi Dániel.
Varga Patrik, Dani edzője is elégedett volt a harmadik hellyel, úgy fogalmazott, nemzetközi mezőnyben, idegen környezetben ráadásul 14 évesen sosem könnyű jól teljesíteni és kihozni a maximumot. - Dani megérdemelte, hogy a válogatott tagja lehessen és képviselhesse városunkat és Magyarországot, hiszen egész évben nagyon szorgalmasan, becsületesen dolgozott, sokat fejlődött. Ez csak egy újabb lépcsőfok volt a pályafutásában, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is sok szép eredménnyel örvendezteti majd meg a klubot és a várost - tette hozzá a PAC edzője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-21 19:42:17

Nyolc nyeretlen meccs után ünnepelhetett újra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-03-23 17:58:55

Kritikán aluli teljesítményt mutatott a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-02-24 17:53:01

Utolsó felkészülési meccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-01-31 09:28:10

Parketten az utánpótlás


PÁPA időjárás