Dömping a kempingben, benépesült a Várkertfürdő strandja – sok vendéget hozott a hosszú hétvége


2010-05-24 20:00:28  | cikk: HuHa  | 


Dömping a kempingben, benépesült a Várkertfürdő strandja – sok vendéget hozott a hosszú hétvége főképe
Nagy vendégforgalmat bonyolított a pápai Thermál Camping a pünkösdi hosszú hétvégén. Hetvenhárom parcellát laktak be a lakókocsival érkezők és számuk hétfőig változatlan maradt. A pihenni vágyók egy része már csütörtökön megérkezett és legtöbbjük maradt az ünnep teljes idejére – tudtuk meg a kemping vezetőjétől.  Ez lakókocsi szám egyébként meghaladja a tavalyi pünkösdi forgalmat. Magyarok és külföldiek egyaránt vendégeskednek a kempingben, általában a határon túlról érkezők – osztrákok, németek, csehek és szlovákok - vannak többségben, ők elsősorban a Várkertfürdő gyógyászati szolgáltatásai miatt érkeznek a városba. Az ötcsillagos kemping minden igényt kielégítő felszereltsége mellett a programok is csábítják a kempingezőket, a gyermekeket ezen a hétvégén is kézműves foglalkozások, arcfestés és játékos vetélkedők várták, de - a vendégek összetételétől függően - az animációs programok a felnőtteknek is nyújtanak szórakozási lehetőséget.  Így pénteken bingó est várta a lakókat, a szombati napot pedig a focinak szentelték a házigazdák. A kempingezők között megrendezett labdarúgó mérkőzések mellett foci-kvíz szórakoztatta a vendégeket, este pedig kivetítőn nézhették meg a Bajnokok Ligája döntőjét. És persze a hétvége programjából ezúttal sem hiányzott a kirakodóvásár. A tavaszi szezon egyébként a húsvéti hosszú hétvégével indult, de a múlt hétvégére is nagy számban érkeztek vendégek a pápai kempingbe.

A tartós napsütés kicsalogatta a fürdőzés szerelmeseit a strandra. Míg tegnap csak néhányan merészkedtek ki a külső medencékhez, addig ma kora délután már sokan választották pihenésük helyszínéül a Várkertfürdő strandját. A vendégforgalom meghaladta az ezer főt, s bár legtöbben még mindig a termálfürdőben lubickoltak, a strand zöld pázsitja kiszínesedett a leterített törölközőktől, a melegvizes medencében pedig sokan megmártóztak. A komplexum munkatársaitól megtudtuk, elsősorban vidéki vendégek keresték fel a Várkertfürdőt, a pápaiak a teljes vendéglétszám 15-20 százalékát tették ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-26 12:48:04

Élő közvetítés a képviselő-testület alakuló üléséről


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 18:51:09

Sokszínűségből építik fel a várost - Grőber Attila sajtótájékoztatója


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 11:51:50

Megnyílt a Korona-Korvin körforgalom


ajánlott cikk főképe

2019-10-21 22:00:07

Több helyszínen zajlik az energetikai korszerűsítés


PÁPA időjárás