Őszi családi játszóház a színházban


2018-10-14 18:58:48  | cikk: Babos Petra  | 


Őszi családi játszóház a színházban főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban már hosszú évek óta hagyomány, hogy a jeles ünnepekhez kötődően családi játszóházat hirdetnek. Így történt ez ma is, amikor is az ősz jegyében családi délutánra invitáltak kicsiket és nagyokat a JMSZK színházépületébe.
Müller Orsolya művelődésszervező elmondta, nagyon népszerűek ezek a délutánok a családok körében. Ezúttal más koncepció alapján dolgozták ki a délután programját, hiszen babaszínházi előadással színesítették a rendezvényt.
-A tavalyi évadban elindítottuk a babaszínházi bérletet, ami nagy népszerűségnek örvendett. Biztosan akadnak olyanok, akiknek még nem volt lehetőségük belekóstolni a színházi élménybe, így nekik akartunk kedveskedni ezzel. Az idei évadra már szinte minden babaszínházi bérletünk elkelt, csak pár darab maradt - tudtuk meg Müller Orsolyától, aki hozzátette, a jó hangulatú délután során rengeteg játékot próbálhattak ki a gyerekek. A kreatív játszóház, a kézműves foglalkozás elmaradhatatlan része a családi napoknak, de nem maradhat el a készségfejlesztő játékpark sem, ahol a család együtt játszhat. A rendezvényen a JMSZK Kötődő Szülők Klubja is részt vett, akik a kötődő nevelést népszerűsítették.
A délutánt egy gyermekkoncert, a Mézengúzok előadása zárta.
A Vaskakas Bábszínház előadása

A JMSZK az őszi szünetben ismét kirándulásra invitálja a családokat. Ezúttal az úticél a Tapolcai-tavasbarlang, ahol megtekintik a hangulatos barlangrendszert látogatók, valamint ellátogatnak a legendás Kinizsi várba is. A kirándulásra még lehet jelentkezni október 19-ig a JMSZK jegypénztárában.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-20 17:38:21

Tóth Kálmán kiállítása a Munkácsy-emléknapon


ajánlott cikk főképe

2018-12-27 16:39:57

Rendeletek, határozatok, beszámolók - az év utolsó képviselő-testületi ülése


ajánlott cikk főképe

2019-01-12 15:36:58

Kiemelkedően szerepeltek a türrösök a Megyei Matematikaversenyen


ajánlott cikk főképe

2019-01-23 22:17:42

A mai fiatalok táplálkozási szokásai - Előadás az Acsádyban


PÁPA időjárás