Tovább várat magára a Bakonyerdő első sikere


2018-10-16 11:57:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább várat magára a Bakonyerdő első sikere főképe
Négy vereséggel a háta mögött a középmezőnyben található Tarjánt fogadta a Bakonyerdő Pápa. Az NB II-es kézilabda bajnokság ötödik fordulójában a pápaiak idén először végre teljes kerettel tudtak kiállni, Róth Gábor, Nagy Péter és Vígh Dániel is ott volt a keretben. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, felváltva estek a találatok, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni. A hazaiak egy alkalommal tudtak háromgólos fórban kézilabdázni, ám egy időkérés után rendezte sorait a Tarján, 13-11 állt az eredményjelzőn a szünetben. A második félidőben sem változott a játék képe, Soós remekül védett, két hetest és több ziccert is megfogott, átlövőben Szakács remekül teljesített, sajnos a szélső gólok ezúttal is hiányoztak. Az utolsó percekre ismét döntetlen volt az állás, a hajrából a vendégek jöttek ki jobban, a fáradtság okozta dekoncentráltság miatt több technikai hiba is becsúszott hazai oldalon, a Tarján így három góllal jobbnak bizonyult.

Bakonyerdő Pápa - Tarján 23-26 (13-11)

Kapcsándi Zsolt: Mentális és fizikai gyengeség miatt szenvedtünk ma vereséget, sajnos a mérkőzés végkimenetelét befolyásoló szituációknál hiába kértem időt, a rövid pihenő alatt megbeszéltekből semmit sem valósítottak meg a játékosaim. Nem játszottunk jól, egy kevés gólos, az NB II-höz képest gyenge színvonalú találkozón kaptunk ma ki, egy olyan mérkőzésen, amit többször is eldönthettünk volna a javunkra.

Az ifik 28-26-os vereséget szenvedtek. A folytatásban is hazai mérkőzés következik, október 21-én 16 órától Szentgotthárd vendégszerepel a Sportcsarnokban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta