Újabb magyar bajnoki címmel büszkélkedhet a Koko-Gym KSE


2010-05-25 13:22:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb magyar bajnoki címmel büszkélkedhet a Koko-Gym KSE főképe
Május közepén Budapesten rendezték a Magyar Oriental Thai-Kick és Body Contakt Szövetség által rendezett magyar bajnokságot. A Pápai Koko-Gym KSE 16 versenyzővel k1 szabályrendszerben vett részt a küzdelmekben. Korpics Gábor egyesületi elnök elégedett lehet, hiszen klubja Meszlényi Gábor személyében újabb magyar bajnokkal bővült.

- A verseny nagy kondicionális erőpróba volt mivel a továbbjutó versenyzők két-három mérkőzést is játszottak a nap folyamán. A legjobb eredményt Meszlényi Gábor érte el, aki három mérkőzést nyerve, nagy fölénnyel lett a 82 kilogrammos súlycsoport bajnoka. Ezen kívül az egyesület négy ezüst-, és három bronzérmet is begyűjtött. Az új bajnoki címmel Kerecsényi Gergő és Farkas Péter mellett már három magyar bajnoka van az alig egy két éve működő egyesületnek, ami nagyon biztató a jövőre nézve. Szeretnék gratulálni a kezdő versenyzőimnek is a tisztes helytállásért és Farkas Péter edzőtársamnak a lelkiismeretes munkájához.

A verseny pápai helyezettjei:

1. hely:
  Meszlényi Gábor

2. hely:
  Hegyi Henrietta
  Robotka Máté
  Bujáki Miklós
  Kovács Ervin

3. hely:
  Sipos Adél
  Fekete Roland (edző: Farkas Péter)
  Erdélyi Attila

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában