A nemzetközi iskolában jártak a tarczysok


2018-10-20 19:03:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Hardi Tünde  | 


A nemzetközi iskolában jártak a tarczysok főképe
A QSI iskola meghívásának tettek eleget a Tarczy Lajos Általános Iskola diákjai nemrégiben. Második alkalommal szervezett ugyanis az intézmény projektnapot, melyre negyediktől nyolcadik osztályig várták a tarczysokat. A pápaiak húsz diákkal képviseltették magukat a programon.
Hardi Tünde tagozat-vezető hírportálunknak elmondta, a QSI intézményben játékos feladatok vártak a diákokra.
-Először is süteménnyel, pizzával, goffrival vendégeltek meg bennünket, majd az iskola igazgatója köszöntött minket, kiemelve, hogy ez egy kiváló alkalom a két iskola közötti jó kapcsolat ápolására, elmélyítésére - emelte ki Hardi Tünde, majd hozzáfűzte, a diákok vegyes csoportokban dolgoztak együtt, így gyakorolhatták az angol nyelvet. A tarczys diákok nagyon jól érezték magukat, szerintük ez egy jó alkalom volt a nyelvtudásuk bővítésére.
Hardi Tündétől megtudtuk, ők is viszontvárják a QSI tanulóit, hálaadáskor szeretnék őket meghívni az iskolába.
Gáncs Luca Panna 8. osztályos tanuló elmesélte, nagy öröm számára, hogy részt vehetett a projektnapon. Ő egy szabaduló szobás játékban vett részt, ami izgalmas volt, sokat nevettek. Mint mondta, sokat beszélgetett az ottani tanulókkal, megismerkedtek egymással és biztosan fogják a jövőben tartani a kapcsolatot.
Gáncs Janka Anna 6. osztályos diák is jól érezte magát a programon, ahol rendkívül kedvesek és barátságosak voltak velük. Reméli, legközelebb is elmehet a QSI-ba.
Lőrincz László Lénárd 4. osztályos fiú szerint is kiváló volt a rendezvény. Elmesélte, a játékos feladatok során gyakorolhatták az angol nyelvet, számítógépezhettek is. Ha lesz lehetőség, mindenképpen szeretne ellátogatni újra a nemzetközi iskolába.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-05 19:10:10

Visszatért a víz


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 17:22:14

Három chalet-val bővült a kemping


ajánlott cikk főképe

2019-07-16 12:35:06

Szintre hozzák a gyalogosfelületeket az Esterházy-kastély előtt


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 18:17:29

Dr. Áldozó Tamás: Soós Imre kérjen bocsánatot, aztán amilyen gyorsan érkezett a közéletbe, olyan gyorsan távozzon is onnan!


PÁPA időjárás