Elindult a sakkidény


2018-10-24 12:06:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elindult a sakkidény főképe
A Huszár Közösségi Házban rendezte meg a Szabadgyalog Sakk Egyesület évadnyitó versenyét. Az indulók számától függően hét fordulós svájci rendszerben vagy körmérkőzéses formában 2x15 perces játékidővel rendezték meg a megmérettetést, melyet hat kategóriában hirdettek meg. A vártnál sajnos kevesebben vettek részt a bajnokságon, összesen húszan ültek asztalhoz.
- Összességében elmondható, hogy papírforma eredmények születtek, az open kategóriában Lejer Sándor nyert, a 2001-2004 között születetteknél Cser Olivér és Domonkos Eszter, a 2005-2008-asok között Gombás Dávid és Ádovics Enikő végzett az élen, a 2009 után születettek kategóriájában Kiss Bence és Kiss Dorina kapta az első helyezettnek járó jutalmakat - tájékoztatott Kiss Csaba, a Szabadgyalog SE elnöke.
A sakkidény a megyei bajnokság második fordulójával folytatódik, november 11-én Ajka csapata látogat Pápára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek