A judo világnapját ünnepelte a Bakony Judo Klub


2018-10-27 12:27:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A judo világnapját ünnepelte a Bakony Judo Klub főképe
A hagyományok szerint a judo sportág alapítójának, a japán Jigoro Kanonak születésnapján, október 28-án tartják meg minden évben a Judo Világnapját. A Nemzetközi Judo Szövetség néhány napja kihirdette, hogy a világnap ezúttal a barátság üzenetét hordozza. Az eseményhez kapcsolódóan a napokban a Magyar Judo Szövetség egész napos rendezvényt tart, amelyhez a Bakony Judo Klub is csatlakozott.
- A pénteki tréning rendhagyó keretek között zajlott - mesélte Szolga Gábor, a klub elnöke. - Az edzés a Judo Day keretében a barátságról szólt, ezért megkértük judokáinkat, hogy hívják meg egy közös edzésre barátaikat, örömteli, hogy sokan eleget tettek ennek a kérésnek, és egy könnyű, játékos edzés keretében közel 50-en mozogtunk együtt. Az edzés végén mindenkit emléklappal jutalmaztunk, valamint Finta Attila jóvoltából minden gyermek és felnőtt egy-egy üveg mézet kapott ajándékba. Természetesen alapítónkról sem feledkeztünk meg, az edzésen résztvevőknek egy rövid vetítés is zajlott, ahol Kano mesterről és a judo fejlődéséről szerezhettek információkat, bízom benne, hogy sokan kedvet kaptak a mozgáshoz és legközelebb is ellátogatnak hozzánk.

Szolga Gábor hozzátette, az elmúlt hetek sem teltek pihenéssel, hiszen Pakson Piriti Rebeka ötödik helyezést ért el, a tatabányai rangsorversenyen Tóth Kristóf és Szolga Gábor Zalán első lett, valamint szőnyegre álltak a szombathelyi diák A-B országos bajnokságon is, ahol Fekete Barbara ezüstéremmel gazdagodott, Kondor Alina pedig egy értékes negyedik helyezéssel utazott haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-17 08:44:05

Bajnok a PELC III.


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:42:20

Csepelre utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-06-11 12:50:01

Jó évet zártak a PELC csapatai


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 14:03:39

Sportnap a Fighting Force SE-nél


PÁPA időjárás