Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


2018-10-27 17:13:29  | cikk:  | 


Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat főképe
Egy pápai óvoda nagycsoportosainak tartott a Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a „Fókuszban a biztonság” elnevezésű bűnmegelőzési pályázat keretein belül 2018. október 25-én délelőtt a Szent Anna Római Katolikus Óvoda  nagycsoportosainak tartott „Ovi-Zsaru” foglalkozást.

Bemutatta a gyerekeknek a program három bábfiguráját, Rendőr Robit és a Rosszcsont testvéreket, majd a rendőrök öltözékéről és alapvető felszereléseikről beszélgetett velük. Ezt követően az úttesten történő átkelés szabályait gyakorolta az óvodásokkal, majd szóba került a gyermekbiztonsági rendszer és a biztonsági öv használatának fontossága is. Végül a rendőr arra kérte a gyerekeket, amennyiben szüleik vezetés közben kézben tartott mobiltelefont használnak, figyelmeztessék őket ennek helytelenségére.

A foglalkozás végén valamennyi óvodás fényvisszaverő matricát kapott ajándékba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 4-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Tókerti Városrészi Napon.

A Spartacus Sportpályán 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-08-01 09:27:43

Rendőrségi meghívó a Tókerti Városrészi Napra


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2018 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt...

2018-11-13 10:22:18

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. június 30-án (szombaton) délután toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Borsosgyőri Napon.

A sportpályán 14 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint...

2018-06-26 16:46:46

Meghívó a Pápa-Borsosgyőri Napra


Több ruhadarabról is eltávolította az áruvédelmi eszközt egy pápai nő az egyik helyi üzletben, a rendőrök elfogták.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai nő 2018. június 19-én délután megjelent egy helyi boltban, ahol gyermekruhákat, valamint saját méretének megfelelő ruhadarabokat...

2018-06-25 09:10:07

Ruhaneműket akart lopni