Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


2018-10-27 17:13:29  | cikk:  | 


Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat főképe
Egy pápai óvoda nagycsoportosainak tartott a Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a „Fókuszban a biztonság” elnevezésű bűnmegelőzési pályázat keretein belül 2018. október 25-én délelőtt a Szent Anna Római Katolikus Óvoda  nagycsoportosainak tartott „Ovi-Zsaru” foglalkozást.

Bemutatta a gyerekeknek a program három bábfiguráját, Rendőr Robit és a Rosszcsont testvéreket, majd a rendőrök öltözékéről és alapvető felszereléseikről beszélgetett velük. Ezt követően az úttesten történő átkelés szabályait gyakorolta az óvodásokkal, majd szóba került a gyermekbiztonsági rendszer és a biztonsági öv használatának fontossága is. Végül a rendőr arra kérte a gyerekeket, amennyiben szüleik vezetés közben kézben tartott mobiltelefont használnak, figyelmeztessék őket ennek helytelenségére.

A foglalkozás végén valamennyi óvodás fényvisszaverő matricát kapott ajándékba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-14 07:54:30

Megrongálta a sorompót


ajánlott cikk főképe

2018-12-28 13:03:00

Fontos tudnivalók a pirotechnikai termékek felhasználásáról


ajánlott cikk főképe

2019-02-11 09:46:20

Óvatosan a világhálón


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az egyik helyi italboltban történt garázdaság vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 55 éves pápai férfi 2018. november 9-én délelőtt megjelent az egyik helyi italboltban, ahol kiabálni kezdett a kiszolgálóval. A vita hevében összetört egy poharat...

2018-11-26 13:24:23

Az italboltban garázdálkodott


PÁPA időjárás