Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


2018-10-27 17:13:29  | cikk:  | 


Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat főképe
Egy pápai óvoda nagycsoportosainak tartott a Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a „Fókuszban a biztonság” elnevezésű bűnmegelőzési pályázat keretein belül 2018. október 25-én délelőtt a Szent Anna Római Katolikus Óvoda  nagycsoportosainak tartott „Ovi-Zsaru” foglalkozást.

Bemutatta a gyerekeknek a program három bábfiguráját, Rendőr Robit és a Rosszcsont testvéreket, majd a rendőrök öltözékéről és alapvető felszereléseikről beszélgetett velük. Ezt követően az úttesten történő átkelés szabályait gyakorolta az óvodásokkal, majd szóba került a gyermekbiztonsági rendszer és a biztonsági öv használatának fontossága is. Végül a rendőr arra kérte a gyerekeket, amennyiben szüleik vezetés közben kézben tartott mobiltelefont használnak, figyelmeztessék őket ennek helytelenségére.

A foglalkozás végén valamennyi óvodás fényvisszaverő matricát kapott ajándékba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indított nyomozást egy 38 éves helyi lakos ellen.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás egy 38 éves pápai lakos ellen. A gyanú szerint a férfi 2020. május...

2020-05-07 13:44:14

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-05-05 13:47:32

Betörtek és elektronikai cikkeket loptak a tolvajok, a rendőrök elfogták őket


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott


ajánlott cikk főképe

2020-07-30 11:54:30

Házhoz mentünk Pápán