Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


2018-10-27 17:13:29  | cikk:  | 


Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat főképe
Egy pápai óvoda nagycsoportosainak tartott a Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a „Fókuszban a biztonság” elnevezésű bűnmegelőzési pályázat keretein belül 2018. október 25-én délelőtt a Szent Anna Római Katolikus Óvoda  nagycsoportosainak tartott „Ovi-Zsaru” foglalkozást.

Bemutatta a gyerekeknek a program három bábfiguráját, Rendőr Robit és a Rosszcsont testvéreket, majd a rendőrök öltözékéről és alapvető felszereléseikről beszélgetett velük. Ezt követően az úttesten történő átkelés szabályait gyakorolta az óvodásokkal, majd szóba került a gyermekbiztonsági rendszer és a biztonsági öv használatának fontossága is. Végül a rendőr arra kérte a gyerekeket, amennyiben szüleik vezetés közben kézben tartott mobiltelefont használnak, figyelmeztessék őket ennek helytelenségére.

A foglalkozás végén valamennyi óvodás fényvisszaverő matricát kapott ajándékba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Lekéste a buszt, ezért a pápai rendőröktől kért segítséget egy 71 éves vidéki asszony. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazavitték. 

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester és Adamik Balázs r. főtörzsőrmester - 2018....

2018-12-11 09:17:57

Rendőrök segítettek egy idős asszonynak


Ittasan vezette elektromos kerékpárját egy 49 éves pápai férfi, a rendőrök előállították.

A járőrök 2018. október 11-én 23 órakor Pápa egyik utcájában egy bizonytalanul közlekedő kerékpárosra figyeltek fel, aki indokolatlanul többször is áttért a bal oldali forgalmi sávba. A rendőrök...

2018-10-12 13:45:22

Ittasan kerékpározott


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 14:29:36

A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 14:46:11

Késeket és fagyasztott húst lopott