Nem sikerült kihasználni a lehetőségeket


2018-10-28 11:20:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem sikerült kihasználni a lehetőségeket főképe
Az egyaránt hét-hét ponttal álló PELC-Nyárád és Mosonmagyaróvár találkozott az NB II-es női labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában. Pődör Ákos csapata egy pécsi győzelem után hazai pályán is szerette volna begyűjteni a három pontot, ezáltal a dobogó közelében maradni. A hazaiak dolgoztak ki több gólszerzési lehetőséget az első félidőben, sajnos ezek közül egyet sem sikerült gólra váltani, pedig a helyzetek alapján a félidőben több góllal vezethetett volna a hazai alakulat. A játék képe a második félidőben sem változott Beimli és Török is közel állt a vezetés megszerzéséhez, ám mindkettőjük helyzetét hárította a kapus. A 84. percben egy szabálytalanság után Kardos állt a labda mögé, és Vecseri kezei között a hálóba talált, ezzel a pontrúgással az MTE pedig elvitte mindhárom pontot.

PELC-Nyárád - MTE 1904 0-1 (0-0) Gsz.: Kardos

Pődör Ákos: Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, remek támadásokat vezettünk, amikből komoly ziccereink voltak, sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni. Szünet után is a mi akaratunk érvényesült, többször is eldönthettük volna a találkozót, nem így lett. Meg kell tanulnunk az ilyen döntetlenszagú mérkőzéseket a mi javunkra fordítani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-20 09:47:22

Speciális Olimpia Nyári Világjátékok: Aranyérmes a magyar labdarúgó válogatott


ajánlott cikk főképe

2019-05-28 12:34:19

Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-05-25 16:39:17

Perutz FC: Az utolsó hazai meccs következik


ajánlott cikk főképe

2019-03-01 17:42:53

Ünnepélyes esküt tettek a Balla DSE sportolói


PÁPA időjárás