Nem sikerült kihasználni a lehetőségeket


2018-10-28 11:20:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem sikerült kihasználni a lehetőségeket főképe
Az egyaránt hét-hét ponttal álló PELC-Nyárád és Mosonmagyaróvár találkozott az NB II-es női labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában. Pődör Ákos csapata egy pécsi győzelem után hazai pályán is szerette volna begyűjteni a három pontot, ezáltal a dobogó közelében maradni. A hazaiak dolgoztak ki több gólszerzési lehetőséget az első félidőben, sajnos ezek közül egyet sem sikerült gólra váltani, pedig a helyzetek alapján a félidőben több góllal vezethetett volna a hazai alakulat. A játék képe a második félidőben sem változott Beimli és Török is közel állt a vezetés megszerzéséhez, ám mindkettőjük helyzetét hárította a kapus. A 84. percben egy szabálytalanság után Kardos állt a labda mögé, és Vecseri kezei között a hálóba talált, ezzel a pontrúgással az MTE pedig elvitte mindhárom pontot.

PELC-Nyárád - MTE 1904 0-1 (0-0) Gsz.: Kardos

Pődör Ákos: Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, remek támadásokat vezettünk, amikből komoly ziccereink voltak, sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni. Szünet után is a mi akaratunk érvényesült, többször is eldönthettük volna a találkozót, nem így lett. Meg kell tanulnunk az ilyen döntetlenszagú mérkőzéseket a mi javunkra fordítani.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-12 19:57:47

Német siker a Pápa Kupán


ajánlott cikk főképe

2019-01-11 11:59:59

Már lehet nevezni a Télutó Kupára


ajánlott cikk főképe

2019-01-31 09:28:10

Parketten az utánpótlás


ajánlott cikk főképe

2018-10-25 10:32:34

Újabb nemzetközi sikereket értek el a Kilián DSE tollaslabdázói


PÁPA időjárás