Újabb ítéletidő Pápán (képek + videók HD felbontásban) (frissítve!)


2010-05-25 19:29:47  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra, Hencz P  | 


Újabb ítéletidő Pápán (képek + videók HD felbontásban) (frissítve!) főképe
A Holnapután című filmben látható világvége előtti jelentre emlékeztető gyorsasággal érkezett Pápára és percek alatt terült el a város felett a Győr felől érkező monszunszerű vihar. A füstszerű felhőtakaró alatt megszűnt negyed órára a hálózati fedettség, se telefonálni, se internetezni nem lehetett. Az utakon a csatornák még ezekben a percekben sem tudják elvezetni a hirtelen lezúduló víz mennyiséget. A vihar jókora szemű jeget is hozott ajándékba, a vége előtt már hangosan száguldottak a tűzoltók és a mentők is, tőlük tájékoztatást a károkról később tudunk adni.
A tűzoltók negyed nyolctól teljes erővel dolgoztak a vihar okozta károk elhárításán. A város számos pontján - a hirtelen lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt - azonban tehetetlennek bizonyultak; olyan pontokon is leküzdhetetlen problémát jelentett az eső, amik az elmúlt hét ugyancsak rendkívüli időjárása idején nem jelentettek kritikus pontokat. Megteltek a vízelvezetők, egyes utcák víz alá kerültek, épületekben okozott károkat az eső. A jégverés a kertekben, de az autók karosszériáján is otthagyta nyomát.

(Várjuk a kedves olvasóink felvételeit.)

Kapcsolódó cikkek:


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:18:25

Yanfeng Kft., Hirtenberger Bt., Pápai Hús Kft. - a város legnagyobb adófizetői


ajánlott cikk főképe

2020-01-28 17:46:35

„Lángot adok, add tovább”


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 12:41:03

Jótékonysági koncert az evangélikus templomért


ajánlott cikk főképe

2020-01-23 22:15:21

Folytatódott a Zsidó Szabadegyetem előadása