Nyert és előzött a Kilián DSE


2018-10-30 23:19:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyert és előzött a Kilián DSE főképe
A tabellán elfoglalt pozíciók alapján rangadót rendeztek a megyei első osztályú női kézilabda bajnokságban, a négypontos, harmadik helyen álló Tapolca a negyedik pozíciót birtokló Kilián DSE-hez látogatott. A mérkőzés tétje a harmadik hely volt, hiszen a pápaiaknak szintén négy pont állt a neve mellett három játéknap után. A vendégek vezettek az első félidő első felében, aztán egyenlített a Kilián, sőt a vezetést is átvette. 19-14 állt az eredményjelzőn a szünetben és a játék képe a második játékrészben sem változott, a hazaiak ugyan négy-öt góllal mindig vezettek, ám a tapolcaiak folyamatosan nyomás alatt tartották őket. Végül Nagy Zsófia, Pődör Patrícia és Györkös Hanna vezérletével öt góllal a pápaiak bizonyultak jobbnak, a játék összképe alapján megérdemelten.

Kilián DSE - Tapolca 36-31 (19-14)

Koncz Sándor: Könnyebb mérkőzésre számítottam, a Tapolca nagyon megnehezítette a dolgunkat, veszélyes ellenfél volt. Öt gólnál nagyobb különbség nem alakult ki a mérkőzés során, végig koncentrálnunk kellett, mert ott loholtak a nyakunkban. Örömteli, hogy sikerült fellépnünk a dobogóra és az is, hogy ilyen sok játékos áll a rendelkezésemre, 19 fős a keretünk, ebből 16 játékost nevezhettem a meccsre. Köszönjük a közönség fantasztikus biztatását, kiváló hangulatot teremtettek.

Kilián DSE: Erdélyi, Nagy Zs. 10, Pődör 9, Györkös 9, Bolla E. 6, Baksa 2, Szabó, Takács, Tóth, Geszti V., Nagy, Marton, Radics, Bolla T., Geszti A., Trosits.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-01 17:12:07

Kispályás foci: A Valkon Sector és a Concordia vezet


ajánlott cikk főképe

2018-10-09 10:19:32

Gólarányt javított az U14


ajánlott cikk főképe

2018-11-27 13:52:10

Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-01-04 18:42:26

A Munkácsy nyerte a körzeti futsal döntőt