Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek


2018-11-02 18:47:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek főképe
Az egészséges életmódra való nevelés jegyében a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ első alkalommal rendezte meg a Mozdulj Vajda! elnevezésű szabadidősport rendezvényét.

A művelődési központ munkatársai a Vajda lakótelepi játszótérre és környékére várták az érdeklődőket, kicsik és nagyok számos program közül választhattak, volt streetball, légvár, lengőteke, trambulin, ping-pong és lovaglás is. Illés Viktória művelődésszervezőtől megtudtuk, a Mozdulj Igal és Mozdulj Vajda rendezvénnyel az a céljuk, hogy a lakótelepen élő gyerekeket és felnőtteket megmozgassák.
- Próbáltuk az őszi szünetre időzíteni az eseményt, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyerekek is részt tudjanak venni rajta. Úgy tűnik, ez jó döntés volt, hiszen több család is kilátogatott a rendezvényre. Igyekeztünk minél változatosabb programelemeket összeállítani, a nép ügyességi játékoktól kezdve a trambulinon át a lovaglásig minden megtalálható volt, nem is beszélve a labdajátékokról. Bízom benne, hogy minél több felnőttet és gyermeket sikerült az egészséges életmód felé terelni és mozgásra biztatni - tájékozatott Illés Viktória.

A programon a résztvevők között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-20 20:25:26

Időntúli hétméteres döntött


ajánlott cikk főképe

2019-04-15 18:37:59

315 résztvevő a Pápa Kupán


ajánlott cikk főképe

2019-04-18 11:42:59

Tovább a megkezdett úton - Sárvárra utazik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-12-16 16:16:10

Anyukák és apukák a pályán


PÁPA időjárás