Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek


2018-11-02 18:47:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek főképe
Az egészséges életmódra való nevelés jegyében a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ első alkalommal rendezte meg a Mozdulj Vajda! elnevezésű szabadidősport rendezvényét.

A művelődési központ munkatársai a Vajda lakótelepi játszótérre és környékére várták az érdeklődőket, kicsik és nagyok számos program közül választhattak, volt streetball, légvár, lengőteke, trambulin, ping-pong és lovaglás is. Illés Viktória művelődésszervezőtől megtudtuk, a Mozdulj Igal és Mozdulj Vajda rendezvénnyel az a céljuk, hogy a lakótelepen élő gyerekeket és felnőtteket megmozgassák.
- Próbáltuk az őszi szünetre időzíteni az eseményt, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyerekek is részt tudjanak venni rajta. Úgy tűnik, ez jó döntés volt, hiszen több család is kilátogatott a rendezvényre. Igyekeztünk minél változatosabb programelemeket összeállítani, a nép ügyességi játékoktól kezdve a trambulinon át a lovaglásig minden megtalálható volt, nem is beszélve a labdajátékokról. Bízom benne, hogy minél több felnőttet és gyermeket sikerült az egészséges életmód felé terelni és mozgásra biztatni - tájékozatott Illés Viktória.

A programon a résztvevők között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-22 14:14:08

“Attól, hogy adsz, még gazdagabbá is válhatsz...”


ajánlott cikk főképe

2019-01-19 14:11:20

Tornagyőztes az U10


ajánlott cikk főképe

2018-08-29 10:24:07

Sakk: A dobogó a cél


ajánlott cikk főképe

2018-11-13 14:30:51

Kispályás díjkiosztó