Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon


2018-11-05 09:07:05  | cikk:  | 


Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon főképe
A pápai rendőrök sporteseménnyel egybekötött közlekedésbiztonsági délutánt tartottak roma fiataloknak.

A Pápai Rendőrkapitányság a helyi gyermekjóléti központ közreműködésével asztalitenisz bajnokságra és baleset-megelőzési foglalkozásra hívta a város egyik lakótelepének roma fiataljait 2018. október 30-án.

A versenyen elsősorban általános iskolás fiúk vettek részt és a legeredményesebben szereplő diákok lehetőséget kaptak arra, hogy ők képviseljék a pápai roma fiatalokat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által 2018 novemberében megrendezendő roma-rendőr asztalitenisz bajnokságon.

Amíg a nagyobb gyerekek sporttudásukat bizonyították, addig a rendőrök a kisebbek figyelmét a téli közlekedés veszélyeire, különös tekintettel a láthatóság fontosságára hívták fel. Tájékoztatást adtak továbbá a kerékpár kötelező tartozékairól és az ajánlott felszerelésekről. A foglalkozáson a gyerekek a KRESZ legfontosabb szabályaiból összeállított teszteket is kitölthettek.

A sportverseny alatt a kicsik ezenkívül baleset-megelőzési témájú kirakókkal, illetve mágnestáblákkal is játszhattak, valamint közlekedési rajzokat színezhettek és keresztrejtvényt fejthettek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:58:20

Elütötte a kerékpárost


Büntető-és szabálysértési eljárás is indult a 26 éves lovászpatonai férfi ellen. A Lovászpatonán szolgálatot teljesítő körzeti megbízottak 2018. augusztus 28-án este egy bukósisak nélkül közlekedő segédmotor-kerékpárost igazoltattak. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy...

2018-08-30 10:00:30

Ittasan, engedély és bukósisak nélkül motorozott


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 11:21:46

Középpontban a szépkorúak biztonsága


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. június 30-án (szombaton) délután toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Borsosgyőri Napon.

A sportpályán 14 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint...

2018-06-26 16:46:46

Meghívó a Pápa-Borsosgyőri Napra