Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon


2018-11-05 09:07:05  | cikk:  | 


Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon főképe
A pápai rendőrök sporteseménnyel egybekötött közlekedésbiztonsági délutánt tartottak roma fiataloknak.

A Pápai Rendőrkapitányság a helyi gyermekjóléti központ közreműködésével asztalitenisz bajnokságra és baleset-megelőzési foglalkozásra hívta a város egyik lakótelepének roma fiataljait 2018. október 30-án.

A versenyen elsősorban általános iskolás fiúk vettek részt és a legeredményesebben szereplő diákok lehetőséget kaptak arra, hogy ők képviseljék a pápai roma fiatalokat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által 2018 novemberében megrendezendő roma-rendőr asztalitenisz bajnokságon.

Amíg a nagyobb gyerekek sporttudásukat bizonyították, addig a rendőrök a kisebbek figyelmét a téli közlekedés veszélyeire, különös tekintettel a láthatóság fontosságára hívták fel. Tájékoztatást adtak továbbá a kerékpár kötelező tartozékairól és az ajánlott felszerelésekről. A foglalkozáson a gyerekek a KRESZ legfontosabb szabályaiból összeállított teszteket is kitölthettek.

A sportverseny alatt a kicsik ezenkívül baleset-megelőzési témájú kirakókkal, illetve mágnestáblákkal is játszhattak, valamint közlekedési rajzokat színezhettek és keresztrejtvényt fejthettek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy háromfős társaság ellen, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai alapján egy 15 éves, egy 16 éves és egy 17 éves pápai fiatal 2018 októberében több alkalommal provokált és bántalmazott járókelőket, sportolókat...

2018-12-03 16:45:33

Több személyt is bántalmazott három fiatal Pápán


Üzletszerűen elkövetett csalás miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 35 éves pápai lakos 2017. május 31-én és 2017. június 16-án egy helyi, majd 2017. június 19-én...

2019-01-15 15:51:37

Nem fizette a felvett kölcsönöket


Lekéste a buszt, ezért a pápai rendőröktől kért segítséget egy 71 éves vidéki asszony. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazavitték. 

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester és Adamik Balázs r. főtörzsőrmester - 2018....

2018-12-11 09:17:57

Rendőrök segítettek egy idős asszonynak


ajánlott cikk főképe

2018-11-15 09:44:45

Táskát lopott


PÁPA időjárás