Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon


2018-11-05 09:07:05  | cikk:  | 


Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon főképe
A pápai rendőrök sporteseménnyel egybekötött közlekedésbiztonsági délutánt tartottak roma fiataloknak.

A Pápai Rendőrkapitányság a helyi gyermekjóléti központ közreműködésével asztalitenisz bajnokságra és baleset-megelőzési foglalkozásra hívta a város egyik lakótelepének roma fiataljait 2018. október 30-án.

A versenyen elsősorban általános iskolás fiúk vettek részt és a legeredményesebben szereplő diákok lehetőséget kaptak arra, hogy ők képviseljék a pápai roma fiatalokat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által 2018 novemberében megrendezendő roma-rendőr asztalitenisz bajnokságon.

Amíg a nagyobb gyerekek sporttudásukat bizonyították, addig a rendőrök a kisebbek figyelmét a téli közlekedés veszélyeire, különös tekintettel a láthatóság fontosságára hívták fel. Tájékoztatást adtak továbbá a kerékpár kötelező tartozékairól és az ajánlott felszerelésekről. A foglalkozáson a gyerekek a KRESZ legfontosabb szabályaiból összeállított teszteket is kitölthettek.

A sportverseny alatt a kicsik ezenkívül baleset-megelőzési témájú kirakókkal, illetve mágnestáblákkal is játszhattak, valamint közlekedési rajzokat színezhettek és keresztrejtvényt fejthettek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-09 08:49:17

Közlekedés biztonság az óvodában


ajánlott cikk főképe

2019-06-28 09:52:51

Közlekedési akció Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 09:39:15

Megrongálta a fénysorompót, keressük


ajánlott cikk főképe

2019-06-25 16:24:19

Biztonságos a kerékpárom akció Pápán


PÁPA időjárás