Győzelemmel búcsúzott az U16


2018-11-05 14:22:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel búcsúzott az U16 főképe
Hazai pályán búcsúzott az őszi idénytől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata. A nyugati csoport nyolcadik fordulójára a hazaiak 15 gyűjtött ponttal a második helyen álltak, a Balaton-partiak hat egységgel a hetedik pozíciót foglalták el. A megbeszélteknek megfelelően kezdte a mérkőzést a PELC, a nyolcadik percben Kilinkó Nóra idénybeli 17. találatával megszerezte a vezetést, és a folytatásban sem vettek vissza a tempóból a vendéglátók. Vesztergom Bettina a 21., a 28. és a 38. minutumban is mattolta a füredi kapust. Szünet után bár az eredmény nem változott, a PELC sikere egy percig sem forgott veszélyben.

PELC U16 - Balatonfüred U16 4-0 (4-0) Gsz.: Kilinkó, Vesztergom 3

Tóth Ferenc: Főleg az első félidőben maximálisan megvalósult az, amit megbeszéltünk a kezdő sípszó előtt. Fegyelmezettek voltunk, hajtottunk, gólokat lőttünk, és el is döntöttük a találkozó végkimenetelét. A második játékrészben mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, hatot cseréltem, mindenki hozzátette a magáét ehhez a sikerhez. Bízom benne, hogy egy jó felkészülés után tavasszal meg tudjuk őrizni dobogós helyezésünket.

A bajnokság márciusban a Kaposvár ellen folytatódik.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-09 19:08:06

Idén ki viszi haza a Pápa Kupát?


ajánlott cikk főképe

2018-11-16 14:14:25

Szombaton harmadik sikerére tör a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-11-27 13:52:10

Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 18:38:21

Karate: Három pápai versenyzővel rendezik az EB-t