Kritikus a helyzet a város több pontján


2010-05-26 09:20:27  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Kritikus a helyzet a város több pontján főképe
A tegnap esti hatalmas esőt követően a város több pontján kritikus helyzet alakult ki: a Malomkert lakóparkban a múlt heti állapotokat is lényegesen felülmúlja az elárasztott terület nagysága; a lakók elmondása szerint a víz betört a garázsokba.

A Ligetkert utca környékén a Bakonyér elérte a hidakat, a víz elborítja a Nagy L. utca egy részét is, a Munkácsy iskola Fiumei utcai forfa épületét gyakorlatilag körbefogja a víz; a tüzoltók a fél tizenegy környékén a sporttelepen szivattyúztak. Ugyancsak a tűzoltók dolgoztak a Hódoska utca Bakonyér felőli végén; ám rögtön hozzátették: amit elszivattyúznak, az kis idő múlva újra visszatelik.

A Ligetkert utca végén beszélgető lakók közül egy idős néni elmondta, 38 éve él ott, ez a negyedik alkalom, hogy ekkora víz önti el az udvarát és a kertjét, ám most egy héten belül már ez a második eset. A talaj rendkívüli módon telítődött a múlt hét végi esőknek köszönhetően, így a tegnap esti csapadék szinte hozzáadódik a korábbiakhoz.

Fél tizenegy körül beborult az ég és újra elkezdett csöpögni az eső.Kapcsolódó cikkek:


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet