Kettős állampolgárság - A pápai gyerek ellene szavazott


2010-05-26 10:53:55  | cikk:  | 


Megszavazta ma délelőtt a parlament a kettős állampolgárságról szóló törvényt. A törvényjavaslat egyik benyújtója Kövér László volt, a mindösze három ellenszavazat közül az egyik egy másik pápai, Gyurcsány Ferenc nevéhez kötődik (a másik kettő: Molnár Csaba és Szanyi Tibor). Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke csak a szavazás után érkezett meg az ülésterembe.

A törvény alapján azok kérhetik honosításukat, akiknek ősei 1918 vagy 1945 előtt magyar állampolgárok voltak, vagy vélelmezik magyar származásukat. A törvény augusztus 20-án lép hatályba.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet