A Veszprém legyőzésével zárták a szezont


2018-11-09 11:18:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


A Veszprém legyőzésével zárták a szezont főképe
Az U19-es lány labdarúgó bajnokság észak-nyugati csoportjában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club Veszprém együttesét látta vendégül. Az első fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták a Fiumei úti sporttelepen, ahova a megyeszékhelyiek négyből négy győzelemmel, 34 lőtt és egy kapott góllal érkeztek. A pápaiak több meccset le tudtak játszani az ősz során, Pődör Ákos tanítványai öt győzelemmel és két vereséggel készültek a megyei rangadóra. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, apróbb lehetőségek itt is, ott is voltak, s bár a félidő hajrája a vendégeké volt, gól nem született. Hasonló mederben folyt a második felvonás is, aztán a csereként pályára lépő Vesztergom Bettina a 71. percben a léc alá lőtt 1-0. A fennmaradó időben nem változott az eredmény, a PELC fontos sikert aratott a Veszprém felett és a dobogón tölti a telet.

Pődör Ákos: Minden dicséretet megérdemelnek a lányok, végig emberfelettit nyújtottak, nagyon nagyot küzdöttek. El kell ismerni, hogy nem játszottunk jól, az előző időszakhoz képest játékban elmaradtunk a várttól, ez talán a túlzott győzni akarással magyarázható, hiszen szerették volna mindenképp megnyerni ezt a meccset. Gratulálok a csapatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-29 16:53:41

Országos egyesített kézilabda torna


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:42:20

Csepelre utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 20:29:10

Kiharcolt döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 13:22:31

Kötelező győzelem vár a Perutz FC-re


PÁPA időjárás