A Veszprém legyőzésével zárták a szezont


2018-11-09 11:18:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


A Veszprém legyőzésével zárták a szezont főképe
Az U19-es lány labdarúgó bajnokság észak-nyugati csoportjában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club Veszprém együttesét látta vendégül. Az első fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták a Fiumei úti sporttelepen, ahova a megyeszékhelyiek négyből négy győzelemmel, 34 lőtt és egy kapott góllal érkeztek. A pápaiak több meccset le tudtak játszani az ősz során, Pődör Ákos tanítványai öt győzelemmel és két vereséggel készültek a megyei rangadóra. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, apróbb lehetőségek itt is, ott is voltak, s bár a félidő hajrája a vendégeké volt, gól nem született. Hasonló mederben folyt a második felvonás is, aztán a csereként pályára lépő Vesztergom Bettina a 71. percben a léc alá lőtt 1-0. A fennmaradó időben nem változott az eredmény, a PELC fontos sikert aratott a Veszprém felett és a dobogón tölti a telet.

Pődör Ákos: Minden dicséretet megérdemelnek a lányok, végig emberfelettit nyújtottak, nagyon nagyot küzdöttek. El kell ismerni, hogy nem játszottunk jól, az előző időszakhoz képest játékban elmaradtunk a várttól, ez talán a túlzott győzni akarással magyarázható, hiszen szerették volna mindenképp megnyerni ezt a meccset. Gratulálok a csapatnak.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-19 20:29:34

Bajnokok, példaképek


ajánlott cikk főképe

2019-01-30 19:10:17

Tollaslabda: Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2018-11-13 14:30:51

Kispályás díjkiosztó


ajánlott cikk főképe

2018-10-24 11:32:16

A második félidőre lehet építeni


PÁPA időjárás