Szent Mártonra emlékeztek a katolikus iskolások


2018-11-10 13:11:47  | cikk: Babos Petra  | 


Szent Mártonra emlékeztek a katolikus iskolások főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola Szent Mártonról emlékezett meg a mai napon. Az 1. b osztályosok rövid műsorban elevenítették fel Szent Márton alakját, s meséltek a hozzá kapcsolódó népszokásokról. Ezt követően minden osztály a saját tantermében lámpást készített különböző technikákkal.
Barabásné Hegedűs Tímea igazgatóhelyettes elmondta, az elsős diákok már hetekkel ezelőtt lázasan készültek a hittan órákon a Szent Mártonról szóló műsorra.
A jó hangulatú délelőtt során elkészített lámpásokat az aulában kiállították a diákok, s hétfőn reggel gyújtják majd meg.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-09 08:42:02

Levéltári forráskiadványok bemutatója


ajánlott cikk főképe

2018-11-30 22:52:49

Az internetes zaklatásról a petőfiseknek


ajánlott cikk főképe

2018-12-08 08:27:00

Ötórai tea - a kórház támogatóit köszöntötték


ajánlott cikk főképe

2018-11-23 11:21:49

Finisben a MIG 21-es emlékmű előkészületei


PÁPA időjárás