Szent Mártonra emlékeztek a katolikus iskolások


2018-11-10 13:11:47  | cikk: Babos Petra  | 


Szent Mártonra emlékeztek a katolikus iskolások főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola Szent Mártonról emlékezett meg a mai napon. Az 1. b osztályosok rövid műsorban elevenítették fel Szent Márton alakját, s meséltek a hozzá kapcsolódó népszokásokról. Ezt követően minden osztály a saját tantermében lámpást készített különböző technikákkal.
Barabásné Hegedűs Tímea igazgatóhelyettes elmondta, az elsős diákok már hetekkel ezelőtt lázasan készültek a hittan órákon a Szent Mártonról szóló műsorra.
A jó hangulatú délelőtt során elkészített lámpásokat az aulában kiállították a diákok, s hétfőn reggel gyújtják majd meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-04 15:41:40

Megérkeztek a voluták a kastélykerítésre


ajánlott cikk főképe

2019-06-06 15:50:45

Javítják a Szent László utca burkolatát


ajánlott cikk főképe

2019-07-24 11:56:23

Megkezdődött a kastélykerítés kovácsoltvas elemeinek beépítése


ajánlott cikk főképe

2019-07-31 22:24:10

Filmek városunkról


PÁPA időjárás