Szent Mártonra emlékeztek a katolikus iskolások


2018-11-10 13:11:47  | cikk: Babos Petra  | 


Szent Mártonra emlékeztek a katolikus iskolások főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola Szent Mártonról emlékezett meg a mai napon. Az 1. b osztályosok rövid műsorban elevenítették fel Szent Márton alakját, s meséltek a hozzá kapcsolódó népszokásokról. Ezt követően minden osztály a saját tantermében lámpást készített különböző technikákkal.
Barabásné Hegedűs Tímea igazgatóhelyettes elmondta, az elsős diákok már hetekkel ezelőtt lázasan készültek a hittan órákon a Szent Mártonról szóló műsorra.
A jó hangulatú délelőtt során elkészített lámpásokat az aulában kiállították a diákok, s hétfőn reggel gyújtják majd meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-11 21:32:02

Nagy László szavalóverseny a költészet napján a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 22:39:13

Királyi kovácsok nyomában - készül az Esterházy-kastély kapuja


ajánlott cikk főképe

2019-02-16 15:10:26

Véradóból Szent Anna Ház - átadták a felújított épületet


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 20:37:24

Már használhatók az új gyalogos-átkelőhelyek


PÁPA időjárás