Kiütéses idegenbeli Perutz siker


2018-11-11 16:56:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Kiütéses idegenbeli Perutz siker főképe
Nyolc gólt, egy korai hazai kiállítást és kiütéses vendég győzelmet hozott az NB III-as labdarúgó bajnokság 14. játéknapján a Perutz FC fővárosi vendégjátéka.

BKV Előre - Perutz FC 2-6 (1-4) Gsz.: Irmes, Balogh ill. Nagy T., Szabó Zs. 2, Bohner, Vallejos, Ivancsics

BKV Előre Stadion, v.: Rúsz (Köteles, Skover). BKV Előre: Palásthy - Irmes (Szedlacsek 66.), Tóth, Balogh, Ferkó, Bata (Ihos 61.), Csanálosi (Szegő 72.), Csepregi, Rákos, Kálmán, Miklósvári, edző: Menczeles Iván. Perutz FC: Sánta - Nagy T., Dóczi, Császár, Böröczky - Jurik (Ivancsics 54.), Vallejos (Benecz 71.), Bohner, Iványi, Szabó T. (Baldauf 62.) - Szabó Zs., edző: Rozmán László.

Az őszi szezonból hátralévő három fordulóban kilenc pont a Perutz FC célja, efelé az első lépést a BKV Előre otthonában tehette meg a pápai gárda. A harmadosztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulóját a középpálya egyik motorja, Somogyi Richárd nélkül várta a sárga-kék alakulat, hiszen a játékos a Csepel ellen begyűjtötte ötödik sárga kártyáját, helyét Vallejos vette át. Amilyen rossz első félidőt láthattunk az elmúlt fordulóban a Perutz-tól, olyan jól futballozott a kezdő sípszótól az Előre ellen az együttes, 40 perc játék után ugyanis már 0-3-at mutatott az eredményjelző. A 10. percben Nagy Tamás kezdte meg a gólgyártást, aki Jurik lekészítését lőtte a kapus alatt a hálóba 0-1. A 12. percben tíz emberre fogyatkoztak a fővárosiak, Ferkót túlzott reklamálásért küldte le Rúsz Márton játékvezető. Hat perccel később Szabó Zsolt duplázta meg a vendég előnyt, a támadó Vallejos beadását fejelte a kapuba 0-2. Öt perccel a félidő vége előtt megint Vallejos volt az előkészítő, újabb remek centerezése után Bohner mattolta a hazai portást 0-3. A BKV a 42. percben Irmes találatával szépített, ám még mindig nem volt vége az első játékrésznek, Vallejos egy szép visszacsel után ugyanis a rövidbe lőtt 1-4. A második félidő 30. percében újabb gólt szerzett a Pápa, a Baldauf buktatásáért megítélt tizenegyest Szabó Zsolt értékesítette 1-5. A 78. percben a csereként pályára lépő Ivancsics is feliratkozott a gólszerzők közé, a 6-2-es végeredményt a 83. percben Balogh állította be.

Rozmán László: A szezon folyamán talán először végre jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, majd emberelőnybe is kerültünk. Végig mi birtokoltuk a labdát, jól forgattuk az oldalakat, szinte az összes lehetőségünket gólra váltottuk, és az első félidőben el is döntöttük a három pont sorsát. A második játékrész első felében is a mi akaratunk érvényesült, majd ott folytattuk, ahol az első felvonásban abbahagytuk, további két szép találatot jegyeztünk. Ma jól játszott a csapat, azt gondolom, ha nincs a kiállítás, akkor is elhozzuk a három pontot. Bízom benne, hogy a múlt heti és a mostani siker átszakít egy gátat és a hátralévő két hazai bajnokinkat meg tudjuk nyerni.

A bajnokság hazai mérkőzéssel folytatódik, a Perutz FC november 17-én, szombaton 13 órai kezdéssel az Andráshidát fogadja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:38:38

Olimpiai érmesünk ismét Pápára látogatott


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia