Megszerezte első pontjait a Bakonyerdő Pápa


2018-11-12 21:24:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megszerezte első pontjait a Bakonyerdő Pápa főképe
Hat nyeretlenül megvívott bajnoki után idei hetedik tétmeccsén győztesen vonult öltözőbe a Bakonyerdő Pápa felnőtt gárdája, miután öt góllal legyőzte a Balatonfüred U23-as együttesét.

Az első perctől kezdve a pápaiak irányították a mérkőzést, a félidőben még három (16-13), a lefújást követően öt találat állt a felek között (35-30). A magabiztos sikerhez minden csapatrész hozzátette a magáét, mindkét kapus kiváló napot fogott ki, Kondor vezérletével sok lövést sikerült blokkolni, a gyors indításokból Vígh és Stall is könnyű gólokat lőtt, Bors és Szakács pedig hozta a tőle megszokottat, így összességében teljesen megérdemelt pápai győzelem született.

Kapcsándi Zsolt: Nem az elmúlt két hétben tanultunk meg kézilabdázni, ez a produkció mindig is ott volt a fiúkban, csak valahogy nem sikerült felszínre hozni, ma igen. Végre felszabadultan játszottunk, csapatként, akik eddig visszafogottabb teljesítményt nyújtottak, tőlük is azt láttam, amit valójában tudnak. Most nyerhető meccsek jönnek, bízom benne, hogy sikerül megtartani ezt a formát és akkor megkezdhetjük a felzárkózást.

A pontvadászat Ácson folytatódik.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-07 17:24:16

Nagyon gyenge játékkal egy pontot szerzett a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-11-26 14:05:06

Hozta a kötelezőt a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-11-06 18:26:48

Amatőr világbajnoki címet szerzett a pápai erőemelő


ajánlott cikk főképe

2018-09-30 18:21:23

Megtört a jég, ismét nyert a Perutz