Kispályás díjkiosztó


2018-11-13 14:30:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás díjkiosztó főképe
A Kispályás Bizottság a Sportcsarnokban díjazta a 2018.évi kispályás labdarúgó bajnokság első- és másodosztályában legjobb eredményt elért csapatait és játékosait. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az első osztályt magabiztosan a Valcon Sector nyerte, a második vonal legjobb együttese pedig a Concordia Trans gárdája lett. Németh Máté, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ sportszervezője szezonértékelőjében elmondta, a legutóbbi kiíráshoz képest nyugodtabban telt az év, igaz, mindig van min javítani.
- Összesen 98 mérkőzést rendeztünk ebben az évben, szerencsére annak ellenére, hogy csak egy játéktér állt a csapatok rendelkezésére, minden probléma nélkül lezajlott a szezon. Ahogy a tavalyi évben, idén is némi gondot jelentett a játékvezető-küldés, szeretném megköszönni Nedvesi Richárd és Pászti János segítségét, előbbi 49, utóbbi 26 bajnokin fújta a sípot, nagy segítségünkre voltak a zökkenőmentes lebonyolításban. A jegyzőkönyvek a legtöbb esetben időben beérkeztek, volt azonban néhány elmaradás és pontatlan kitöltés, remélem, ezen sikerül javítani jövőre. Amin még változtatnunk kell, azok a halasztott meccsek pótlásai, sajnos idén is kitolódott a szezon az elmaradások miatt, ezért a következő kiírásban terveink szerint minden csapatnak egy idényben maximum két lehetősége lesz halasztást kérni - tájékoztatott a sportszervező.

Az első osztály dobogósai:
1. Valkon Sector 27 pont, 2. Spartacus ?98 Gépkölcsönző FC 20, 3. Combragyöngék-Presztízs 19.

A góllövőlista dobogósai:
1. Pődör Szabolcs (Valcon Sector) 23 gól, 2. Nagy Péter (Valcon Sector) 16, 3. Bükki Balázs (Futrinka utca) 14.

A másodosztály élmezőnye:
1. Concordia Trans 34 pont, 2. Kertváros 26, 3. Nagygyimót SE 23.

A góllövőlista dobogósai:
1. Koch Márton (Kertváros) 21 gól, 2. Horváth András (Concordia) 19, 3. Dénes Márk (Concordia) 18.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-02 18:47:52

Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 10:59:14

Rozmán László: Csak előre tekintünk


ajánlott cikk főképe

2018-09-03 09:30:13

Csalódott pápaiak, csak egy pont jutott nekik


ajánlott cikk főképe

2018-08-07 18:51:42

Vasárnapra kerül az összes bajnoki az NB III-ban