Győzelem hazai pályán


2018-11-14 11:03:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem hazai pályán főképe
A vártnál magabiztosabban szerezte meg első győzelmét a megyei első osztályú sakk bajnokságban a Szabadgyalog Sakk Egyesület.

Sakkozóink az első fordulóban idegenben, Eplényben ültek asztalhoz, ahol a tavalyi ezüstérmes ellen 6-6-os döntetlent értek el. A pontvadászat második játéknapján az Ajka Városi Amatőr-Schnur Sakkegylet csapata látogatott a Huszár Közösségi Házba. Ebben a fordulóban első alkalommal erősítették a pápaiakat a nyáron igazolt játékosok, Hegedüs Gyula, Kurics László és Besenyi Tibor.

- Varga Gyula, Gyutai Nándor, Kiss Zoltán, Kerecsényi Zoltán, Hamzáné Gyimesi Andrea és jómagam is nyerte partiját, míg Besenyi Tibor, Buzás Gyula, Domonkos Eszter és Janus Tamás fél ponttal járult hozzá a 8-4-es, magabiztos sikerhez - tájékoztatott Kiss Csaba, az egyesület elnöke. - Örömteli, hogy mindhárom vendégjátékosunk a rendelkezésünkre tudott állni, nagyszerűen helytálltak az első három táblán helyet foglaló 2000 Élő pont feletti ajkaiakkal szemben. A következő fordulóban Balatonalmádiba látogatunk, ahol szeretnénk megőrizni jó mérlegünket.

Az egyesület minden héten csütörtökön 14:30-tól 18 óráig a Huszár Közösségi Házban várja a sportág iránt érdeklődőket, akár már hat éves korttól.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-22 11:26:37

Ismét a PELC volt a legjobb


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 12:31:54

Egyesített kézilabda: Tarolt a Balla DSE


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 15:28:25

Szünet után dőlt el a meccs


ajánlott cikk főképe

2018-09-30 18:21:23

Megtört a jég, ismét nyert a Perutz


PÁPA időjárás