A páros oldalon is készül a járda


2018-11-14 21:51:22  | cikk: HuHa  | 


A páros oldalon is készül a járda főképe
Tegnap a Korvin utca páros oldalán is megkezdte a kivitelező a régi aszfaltjárda felbontását, amit majd az új térkő burkolatos gyalogosfelület kialakítása követ. Ez azt is jelenti, hogy a páratlan oldalon a Fő tér és a Barát utca között elkészült a járda, így a gyalogosok már azon közlekedhetnek.
A Barát utca és a Fő tér között megnyitották az új járdát

A páratlan oldalon ma a Barát és a Kard utca közötti szakasz utolsó méterein építették a járdát, készültek a csapadékvíz elvezető folyókák, rakták a burkolóköveket és a Kard utcai kereszteződésnél a járdaalap kialakításán dolgoztak.
A csapadékvizet folyókákban vezetik el

Vörös Lászlótól, a kivitelező Boroszlán Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, a páros oldali járdabontás folyamatosan zajlik a következő napokban a Kard utcáig és azonnal meg is kezdik az új járda építését a szegély kialakításával. Ezzel párhuzamosan pedig a páratlan oldalon megindulhat a gyalogosközlekedés.
Bontják a páros oldali járdát is

A vezérigazgató arról is tájékoztatott, a járdaépítés mellett a Barát utcai kereszteződés útpályáján is dolgoznak, ott a Korvin utcai járda vonaláig ugyanolyan bazalt kiskockakőből építik meg az úttestet és a parkolókat, mint amilyen a Barát utcában is található. Ez a munkafolyamat várhatóan a hét végére elkészül.

Képek:


Címkék: felújítás
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-03 22:31:01

Épülnek a gyalogos-átkelőhelyek


ajánlott cikk főképe

2018-09-20 21:57:37

Szigetelés, gépészeti alapszerelés a Napsugár Bölcsődében


ajánlott cikk főképe

2018-11-07 21:02:58

A Barát utca és a Kard utca között dolgoznak az építők


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 15:14:39

Holnap indul az aszfaltmaró


PÁPA időjárás