Táskát lopott


2018-11-15 09:44:45  | cikk:  | 


Táskát lopott főképe
Pápa egyik utcájában tépte ki egy asszony kezéből a táskát egy csornai férfi, a rendőrök még aznap elfogták.

A sértett 2018. november 10-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy 12 óra körül Pápa egyik utcájában egy háta mögött közlekedő ismeretlen férfi kitépte kezéből a bevásárló táskáját és elszaladt vele. A táskában az előzőleg vásárolt árucikkek, egy mobiltelefon, valamint egy pénztárca volt benne közel tízezer forint készpénzzel, igazolványokkal és plasztik kártyákkal.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként pár órán belül beazonosították a lopás feltételezett elkövetőjét. A 26 éves csornai férfit 19 óra körül igazoltatta Szabó Péter rendőr főtözsőrmester körzeti megbízott Pápa belvárosában. A helyi rendőrkapitányságra előállított gyanúsított elmondta, hogy miután az ellopott táskából kivette a pénztárcát, a szatyrot az utcán elhajította. Később a bukszát is eldobta, csak a benne levő készpénzt tartotta meg, amit azonnal el is költött. A bevásárló szatyrot a járókelők találták meg, a pénztárcát pedig a nyomozók kutatták fel, amit 2018. november 13-án a benne levő kártyákkal és igazolványokkal visszaadtak a tulajdonosnak.

A csornai férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Feljelentés alapján indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 67 éves helyi lakos ellen, aki 2019 februárjában az illetékes hatóságnál...

2019-07-18 14:51:57

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott


A biztonságos nyári fürdőzés érdekében kérjük, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

-Fürdőzéshez, strandoláshoz ne vigyen magával annál nagyobb összeget, mint amit előre láthatólag el is kíván költeni!

-Ékszereit, mobiltelefonját, táblagépét hagyja otthon és személyes...

2019-07-16 13:00:03

Rendőrségi tanácsok a nyárra


A pápai rendőrök elfogtak egy 23 éves helyi férfit, aki több alkalommal is lopott az egyik helyi üzletből.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai - Haraszti Tibor rendőr főtörzszászlós és Koncz Kevin rendőr őrmester - 2019. május 30-án délután Pápa egyik utcájában igazoltattak...

2019-06-03 13:35:42

Többször is lopott az áruházból


Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 43 éves pálfai férfi ellen.

A nyomozás adati szerint a pálfai lakos 2019. július 13 -án délelőtt betért egy Pápa belvárosában lévő áruházba, majd ott különböző illatszereket és kozmetikumokat rejtett a táskájába...

2019-07-16 12:10:10

Pápai áruházból lopott


PÁPA időjárás