Szombaton harmadik sikerére tör a Perutz FC


2018-11-16 14:14:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Szombaton harmadik sikerére tör a Perutz FC főképe
Idei utolsó előtti bajnokiján sorozatban harmadik győzelmére készül a hátsó régióba tartozó Andráshida ellen a legutóbbi sikerével már az ötödik helyet birtokló Perutz FC.

Korábban nem fordult még elő a bajnokság során, hogy egymás követő két mérkőzésen is győztesen vonuljon öltözőbe a pápai csapat, a cél a 15. fordulóban nem is lehet más, mint a jó széria folytatása. A Csepel elleni siker után Rozmán László azt mondta, a hátralévő három meccsüket egyaránt szeretnék megnyerni, a BKV Előre otthonában az első feladatot kipipálták, jöhet tehát a zalaegerszegi együttes elleni hazai fellépés.
- Minden csapat becsületére válik, ha hat gólt tud lőni, ezt a teljesítményt csak növeli, ha erre idegenben képes - értékelte játékosai legutóbbi produkcióját Rozmán László, a pápaiak trénere. - A kiállítástól függetlenül jobban játszottunk a BKV-nál, 11 a 11 ellen is úgy érzem, elhoztuk volna a három pontot. A szezon során talán most játszottunk a legjobban, bízom benne, hogy ez a magabiztos siker átszakítja a korábban említett gátat és görcsösséget a fiúkban.

Az Andráshida legutóbb 1-0-s vereséget szenvedett a Puskás II. ellen, a lefújás után Dobos Sándor vezetőedző azt mondta, az előre játékban még fejlődniük kell, ami nem is csoda, hiszen a lejátszott bajnokik felén, hét összecsapáson nem tudtak gólt rúgni tanítványai.

- Volt alkalmunk feltérképezni az ellenfelet, láttuk, hogy egy borzasztóan szervezett csapat az Andráshida, mely a középpályás játékra helyezi a fő hangsúlyt. Próbálunk a támadójátékunkkal dominálni és az ebből adódó helyzeteinket értékesíteni. Két szép győzelem után vagyunk, tíz rúgott góllal, csak a győzelem jár a fejünkben. Számítunk nagyon a közönségünkre, arra kérem a szurkolókat, hogy látogassanak ki minél többen a hátralévő két mérkőzésünkre és biztassák a fiúkat - üzent a sárga-kék szimpatizánsoknak a Perutz trénere.

A mérkőzést a magyar válogatott Finnország elleni találkozója miatt kivételesen szombaton rendezik, a labda Takács Ryan Lee sípszavára november 17-én 13 órakor indul útjára a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-19 13:49:40

Felkészülés: Két góllal győzött az ETO


ajánlott cikk főképe

2018-09-29 13:25:09

Az újonc otthonában javítana a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-12-11 15:38:49

Véget ért a serdülő bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-02-05 15:20:43

Holdújévi közös edzés


PÁPA időjárás