Reggel óta apad a Bakonyér - Rövid helyzetjelentés a Polgári Védelmi Kirendeltség vezetőjétől


2010-05-26 13:49:41  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Gyimóti úton, a vízmércén a Bakonyér közel 15 centiméteres apadást mutat reggel óta - tudtuk meg Gaál Zoltántól, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Pápai Kirendeltségének vezetőjétől.

 - A Tarczy utcában és az Acsády úton csak néhány centis az apadás, melyet annak tudhatunk be, hogy a területre kiömlő víz csak most húzódik vissza a mederbe, ez nem olyan látványos. A Malom lakóparkban van még gond. Ott nagyobb esőzések után már rendszeresen visszatérő problémát okoz a víz, mert nagyon alacsonyan van a terület. Jelenleg néhány helyen fél méter körüli a vízszint emelkedése, ami majd a Bakonyér visszahúzódásával fog apadni. Ezzel a területtel a tűzoltók sem tudnak mit csinálni, nincs hova szivattyúzni a vizet, nem tudják elvezetni, annyira alacsony a város ezen része. Összességében úgy néz ki, hogy a délután folyamán rendeződni fognak a dolgok a városban, ha nem kapunk újabb esőt - mondta az alezredes.

A Veszprém Megyei Vízügyi Igazgatóságtól jelenleg is városunkban dolgozik több munkatársával a szakaszmérnök, aki az egyik legkritikusabb helyen, az Acsády úton segíti a helyiek munkáját, ahol homokzsákokból gátat emelnek a víz útjába a lakóházak védelmében.

Kapcsolódó cikkek:


Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-16 11:37:49

Kamionnyi bébiétel-adomány érkezett


ajánlott cikk főképe

2019-05-25 21:42:18

Bor és kultúra


ajánlott cikk főképe

2019-06-18 23:13:21

Értékek mértéktelenül - Múzeumok éjszakája a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2019-04-26 13:53:11

Föld napja a Tókerti Óvodában


PÁPA időjárás