Ovi-Zsaru foglalkozás a mihályházi óvodában


2018-11-19 10:42:35  | cikk:  | 


Ovi-Zsaru foglalkozás a mihályházi óvodában főképe
Rendőr látogatta meg a mihályházi óvodásokat.

A mihályházi Négyszögletű-Kerekerdő Óvoda 2018 szeptemberében csatlakozott az országos „Ovi-Zsaru” programhoz, amelynek keretében a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa 2018. november 14-én délelőtt látogatta meg az intézmény növendékeit. A foglalkozás elején az előadó bemutatta a gyerekeknek azt a három bábfigurát - Rendőr Robit, Rosszcsont Ricsit és Rosszcsont Rozit -, akiknek segítségével a jövőben számos, a biztonságukat szolgáló ismeretet sajátíthatnak el. Ezt követően a kicsik megtekintették a rendőri egyenruha jellegzetességeit és beszélgettek a rendőrök által használt kényszerítő eszközökről is. Végül az idegenekkel történő ismerkedés szabályai kerültek szóba, búcsúzóul pedig minden óvodás láthatóságot segítő matricát kapott ajándékba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrségi toborzás, valamint a „Fókuszban a biztonság” című Veszprém megyei bűnmegelőzési program keretében 2019. február 11-én 10 órától 11 óráig a pápai vasútállomáson található körzeti megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség...

2019-02-08 09:38:04

Toborzás és prevenció a vasútállomáson


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 10:06:11

Húsvéti közlekedési akció Pápán


Több százezer forintot sikkasztott munkahelyéről egy 28 éves pápai nő, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Az egyik pápai üzlet üzemeltetője 2019. február 10-én értesítette a rendőrséget arról, hogy az általa foglalkoztatott egyik eladó esetében sikkasztás gyanúja merült fel....

2019-02-13 14:53:40

Rendszeresen lopta a pénzt a kasszából


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 15:50:11

Orvvadászt fogtak el a pápai rendőrök


PÁPA időjárás