Ovi-Zsaru foglalkozás a mihályházi óvodában


2018-11-19 10:42:35  | cikk:  | 


Ovi-Zsaru foglalkozás a mihályházi óvodában főképe
Rendőr látogatta meg a mihályházi óvodásokat.

A mihályházi Négyszögletű-Kerekerdő Óvoda 2018 szeptemberében csatlakozott az országos „Ovi-Zsaru” programhoz, amelynek keretében a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa 2018. november 14-én délelőtt látogatta meg az intézmény növendékeit. A foglalkozás elején az előadó bemutatta a gyerekeknek azt a három bábfigurát - Rendőr Robit, Rosszcsont Ricsit és Rosszcsont Rozit -, akiknek segítségével a jövőben számos, a biztonságukat szolgáló ismeretet sajátíthatnak el. Ezt követően a kicsik megtekintették a rendőri egyenruha jellegzetességeit és beszélgettek a rendőrök által használt kényszerítő eszközökről is. Végül az idegenekkel történő ismerkedés szabályai kerültek szóba, búcsúzóul pedig minden óvodás láthatóságot segítő matricát kapott ajándékba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-27 17:13:29

Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


Egy 53 éves balatonkenesei férfi betörte egy családi ház ablaküvegét, a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai alapján 2019. január 1-jére virradó éjszaka a szolgálatukat ellátó járőrök arra lettek figyelmesek, hogy Pápa belvárosában egy személy...

2019-01-04 10:58:21

Betörte az ablaküveget, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 08:26:48

Lopás és orgazdaság


A pápai rendőrök elfogtak egy külföldi elfogatóparancs hatálya alatt álló helyi férfit.

A 23 éves helyi lakost 2018. augusztus 22-én délelőtt igazoltatták a pápai rendőrök, amelynek során megállapították, hogy az osztrák hatóságok vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt kiadatási...

2018-08-24 09:57:10

Külföldi hatóság körözte